reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Sprawdzilam angelika na necie przytulanko w ciazy absolutnie nie zagraza plodowi ale w ciazy zagrozonej moze wywolac poronienie ehh czekam na wizyte we wtorek biedni faceci ale coz teraz dzidzia najwazniejsza sama nie wiem :)

@Angelika:) @Nusia123 Jeśli nie ma żadnych przeciwskazań i ciąża nie jest zagrożona to jak najbardziej można ;) dlatego jak się boicie to zapytajcie lekarza na wizycie. W pierwszej cięży wszystko było w porządku więc przytulaliśmy się przez całą ciążę. Drugą ciąże miałam zagrożoną więc był kategoryczny zakaz przytulanek. Teraz czekamy do wizyty, żeby się dowiedzieć czy możemy

Ostatnia edycja:
Hej :) ja juz po wizycie :) widzielismy i słyszeliśmy serduszko naszego robaczka :) bije 152/min i ma 1.09cm :) jest to 7tc1d wiec nie naleze do sierpnioweczek :( a termin mam na 25.07 ale mam nadzijee ze moge z Wami zostac :p polubilam Was :D ja startuje z waga 63kg 171cm :) kolejna wizyta 29.12 czyli 10 tydzien i dopiero zalozy karte i tak martwie sie bo do 10 tyg trzeba miec juz karte aby becikowe sie nalezalo dobrze mowie?

@Aluska22 gratuluję wizyty :) oczywiście zostań z nami. Zresztą nigdzie Cię nie puścimy :p i spokojnie z tym becikowym bo to chodzi o pierwszą wizytą przed 10tc a nie o założenie karty ;)

@Nusia123 hmm... Czyli lepiej poczekać do wizyty u lekarza i się zapytać czy wszystko jest w porządku.
Bo tak to nie wiadomo czy ciąża zagrożona czy też nie.
Przeżyjemy jeszcze ten tydzień :)

reklama
Do góry