Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem ciekawa czy w poniedzialek cos bede widziec, stres jest ogromnyJa mam wizytę dopiero 29.12 tyle muszę czekać
Ja też mam w poniedziałek! Więc czekamy razem o której masz wizytę? Ja na 12:30 idziesz sama czy idziecie we dwójkę zajrzeć do fasoli?Ja jestem ciekawa czy w poniedzialek cos bede widziec, stres jest ogromny
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
liczyłaś do 13 tyg czy 12tyg, bo przedstawiają w trymestrach ,że niby 13 tydz to koniec i początek kolejnegoJak ja sobie wyliczylam konienpierwszego trymestru mam 20 stycznia
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak samo 12.30 oby serducho juz bilo <3 Niestety sama idę moj pracuje na budowie poza domem i musze sama ze swoim strachem isc... ehhhJa też mam w poniedziałek! Więc czekamy razem o której masz wizytę? Ja na 12:30 idziesz sama czy idziecie we dwójkę zajrzeć do fasoli?
Kochana nie mam pojęcia tak wyliczyl kalkulator chyba na parenting ale jak on liczy nie wiem [emoji12][emoji12][emoji12]liczyłaś do 13 tyg czy 12tyg, bo przedstawiają w trymestrach ,że niby 13 tydz to koniec i początek kolejnego