Truskaweczka2017
Moderatorka
To moja 3 ciąża i też każda inna. Jedyny wspólny objaw to senność
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biegunke to w srode dostane jak bede czekac na wizyte. Juz sie zbliza powoli ten dzien i nie spie po nocach tak sie boje, chyba w depresje wpadne jak z bobo bedzie cos nie takCześć dziewczyny, nowe i 'stare'
ale ja mam dzisiaj okropny dzień! Od rana mdłości i biegunka... Ciąża całkowicie inna niż poprzednie, ma sa kra!
to jak ja mam miec termin miedzy lipcem,a sierpniem jeszcze nie pewne, kiedy miałaś ostatnia miesiączkę? Ja tez tu zostaje choćbym na lipiec miałaCześć wszystkim Dowiedziałam się w zeszły piątek (test ciążowy). Pierwszą wizytę u ginekologa mam 13.12! Szacowany termin porodu - między 30 lipca a 1 sierpnia, więc miałam dylemat, do którego tematu dołączyć Na razie nie mam żadnych uciążliwych objawów prócz nieco wzmożonej senności. Wcześniej (1-3 tydzień, zanim dowiedziałam się o ciąży) dokuczało mi lekkie rozwolnienie. Na szczęście minęło. Niby mdłości i wymioty mogą jeszcze dać mi się we znaki między 8 a 11 tygodniem. Jak myślicie? Może tak być? Czy jeśli do tej pory czuję się dobrze (zaczyna się 7 tydzień) to już nie będę miała typowych dla 1 trymestru nieprzyjemności?