to ja podejrzewam 10 no prawie podobnie, może wylicza nam ten sam termin hehe ja tez teraz otwarłam jogurta i nie zjadłam,bo zaczęło mnie mdlić,teraz czuje jak mi w brzuchu sie kołujeHaha, ja mam też tak, że wstaję rano i co prawda mdłości nie mam, ale patrzę do lodówki i myślę "dafuq, nic się nie nadaje do wszamania, trudno... dobra..." Dzisiaj było "hyyy, zrobię sobie jajecznicę z parówkami, to będzie tak trochę 2/10, ale może mi się zachce podczas smażenia". I tak było xD
Co do cyklów, to też mam długie A właściwie zdarzają się między 28-31, najczęściej 31 dni. Podejrzewam, że miałam owulację 8 listopada, zaczęła się ok. 3 nad ranem Nie pytajcie o reakcję męża... Niby pozwala się budzić w nocy w słusznej sprawie, ale trudno go było dobudzić, naprawdę, bardzo trudno
reklama
Jak wklejać cytaty wcześniej korzystałam z innego forum ale to było daaaano jak z mloda zaszłam więc 5 lat przerwy ha ha ha
Jajecznica z parówkami no ładnie hi hi U mnie mdłości jak dotąd brak - po za 2ma wypadkami że zjadłam rosół i wieczorem chipsy i mnie zmuliło ale bez tęczy w łazience
W sumie dziwnie się czyje tym razem, niby powinnam wiedzieć co i jak ale jakoś nie tak jak wcześniej jest i się martwię bo przy 2ch poronieniach nie miałam objawów
Jajecznica z parówkami no ładnie hi hi U mnie mdłości jak dotąd brak - po za 2ma wypadkami że zjadłam rosół i wieczorem chipsy i mnie zmuliło ale bez tęczy w łazience
W sumie dziwnie się czyje tym razem, niby powinnam wiedzieć co i jak ale jakoś nie tak jak wcześniej jest i się martwię bo przy 2ch poronieniach nie miałam objawów
Jak wklejać cytaty wcześniej korzystałam z innego forum ale to było daaaawno jak z mloda zaszłam więc 5 lat przerwy ha ha ha
Hej dziewczyny ! Ostatnia @ 19.10 wiec po niej wychodzi ze to juz 6tc6d ale po usg 5tc4d robione bylo 25.11 i jak na razie byl sam pecherzyk. Bete mialam ponad 3tys 23.11 teraz z niecierpliwoscia czekam na wizyte 9.12 mam nadzijee ze zobacze serduszko mojego robaczka staralismy sie 5 msc w tym ostatni cykl z tabletkami na wywolanie owulacji termin wedlug usg na 3.08 a wedlug @ na 26.07 trzymam za nas wszystkie kciuki
Shanley
Zaciekawiona BB
Jak wklejać cytaty
Najprostszy sposób to kliknięcie "odpowiedz" i skasowanie zbędnego tekstu
Co ciąża to inaczej ja przy synie w cale objawów nie miałam nie wymiotowałam, a przy dwóch innych tez , w jednej tych z których poroniłam mialam wymioty, a teraz tylko mdłościJak wklejać cytaty wcześniej korzystałam z innego forum ale to było daaaawno jak z mloda zaszłam więc 5 lat przerwy ha ha ha
HAHAHAHAH blondynka ze mnie hahahahahhahaNajprostszy sposób to kliknięcie "odpowiedz" i skasowanie zbędnego tekstu
Shanley
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny ! Ostatnia @ 19.10 wiec po niej wychodzi ze to juz 6tc6d ale po usg 5tc4d robione bylo 25.11 i jak na razie byl sam pecherzyk. Bete mialam ponad 3tys 23.11 teraz z niecierpliwoscia czekam na wizyte 9.12 mam nadzijee ze zobacze serduszko mojego robaczka staralismy sie 5 msc w tym ostatni cykl z tabletkami na wywolanie owulacji termin wedlug usg na 3.08 a wedlug @ na 26.07 trzymam za nas wszystkie kciuki
Cześć Aluska22 Gratulacje! Mi właśnie ginekolog powiedziała, że nie ma sensu, żebym przychodziła na USG oglądać sam pęcherzyk (chociaż ja bym tam chętnie go zobaczyła ) i umówiłyśmy się, że przyjdę na pierwszą wizytę 13 grudnia, żeby dało się już zobaczyć serce
my tez trzymamy kciukiHej dziewczyny ! Ostatnia @ 19.10 wiec po niej wychodzi ze to juz 6tc6d ale po usg 5tc4d robione bylo 25.11 i jak na razie byl sam pecherzyk. Bete mialam ponad 3tys 23.11 teraz z niecierpliwoscia czekam na wizyte 9.12 mam nadzijee ze zobacze serduszko mojego robaczka staralismy sie 5 msc w tym ostatni cykl z tabletkami na wywolanie owulacji termin wedlug usg na 3.08 a wedlug @ na 26.07 trzymam za nas wszystkie kciuki
reklama
Ja przy synku miałam takie wymioty że ło matko całe 3 miesiące, to była tragedia. Dużo przytyłam ale robiłam koope kilometrów dziennie pieszo dwa dni przed terminem byłam na wielkiej Sowie w górkachCo ciąża to inaczej ja przy synie w cale objawów nie miałam nie wymiotowałam, a przy dwóch innych tez , w jednej tych z których poroniłam mialam wymioty, a teraz tylko mdłości
Z młoda zero mdłości, za to senność i zawroty głowy.. i chodzić nie mogłam bo mnie tak spojenie dawało się we znaki :/
A teraz cały zeszły tydzień chodziłam śpiąca mogłam zasnąć w dowolnym miejscu i czasie, te dwa wybryki a'la mdłości. Ale po za tym wymiotów brak - no i piersi mi się już dłoniach nie mieszczą i zrobiły się ciężkie ale brak mi żył na nich tak jak w tych wcześniejszych ciążach