reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witam wszystkie nowe sierpnióweczki :) im nas więcej tym weselej ;)
@Adeline89 my też uważamy z seksem. jakoś wytrzymamy te dni do wizyty a ja wolę nie ryzykować. w poprzedniej ciąży miałam krwiaka i musieliśmy zrezygnować z przytulanek przez praktycznie cały pierwszy trymestr. wolę dmuchać na zimne
@Mitka89 ja po ciążach nie zdażyłam jeszcze wrócić do pracy, także obecnie nie pracuję.
@Niespodzianka 22 wszystko będzie dobrze :) nie martw się na zapas :)

reklama
Witam wszystkie nowe sierpnióweczki :) im nas więcej tym weselej ;)
@Adeline89 my też uważamy z seksem. jakoś wytrzymamy te dni do wizyty a ja wolę nie ryzykować. w poprzedniej ciąży miałam krwiaka i musieliśmy zrezygnować z przytulanek przez praktycznie cały pierwszy trymestr. wolę dmuchać na zimne
@Mitka89 ja po ciążach nie zdażyłam jeszcze wrócić do pracy, także obecnie nie pracuję.
@Niespodzianka 22 wszystko będzie dobrze :) nie martw się na zapas :)
To tak jak ja też miałam krwiaka w 13 tyg z moim synkiem i plamiłam, ale całe szczęście sączył się powoli aż znikł, gdy pękł było by gorzej mogło by się coś stać dziecku

@Adeline89 mój był przy samym maleństwie. brałam tabletki na podtrzymanie ciąży, dużo odpoczywałam i się wchłonął. teraz też mam stresa że krwiak znowu jest bo w pierwszej ciąży też miałam ale maleńkiego. chociaż mam nadzieję, że trzeci raz się to nie powtórzy

Myślałam już o wnukach heh. Mam 4 dzieci i szalonego męża.Kiedyś zaczęłam za szybko bo jak urodził się syn miałam 19 lat,a teraz późno skończę rodząc mając 41.Różne uczucia się mieszają.Niedowierzanie ,zaskoczenie ,lęk i strach.
Wiesz, ja mieszkam w Holandii i będąc w pierwszej ciąży, mając 31 lat, byłam młodą ciężarówką. Teraz, mając lat 34 jestem też jedną z młodszych. Tutaj panie decydują się na dziecko około 40. Także, pod względami medycznymi, powinno być wszystko dobrze. Oczywiscie musisz na siebie bardziej uwazac itd.
A inne aspekty to juz inna sprawa.Trochę cię rozumiem. Duże dzieci i znowu w pieluchy...
A od kiedy wiesz?

Może faktycznie pójdę do rodzinnego. Tylko myślałam jeszcze spróbować i innego lekarza z tym zwolnieniem.
Ten powiedział że nic mi nie dolega i dlatego

Ja w pierwszej ciąży pracowałam normalnie przez pierwszy trymestr. Później niestety zaczęły się straszne wymioty i musiałam iśś na zwolnienie. Poza tym sporo lekarzy jeśli kobiecie nic nie dolega to po prostu nie chce dać zwolnienia.

Może faktycznie pójdę do rodzinnego. Tylko myślałam jeszcze spróbować i innego lekarza z tym zwolnieniem.
Ten powiedział że nic mi nie dolega i dlatego
musisz powiedzieć prawdę ,że jesteś w ciazy i pracujesz ciężko czy do wizyty następnej u ginekologa by ci nie dala, bo on ci teraz nie dal dlatego, ze na razie widac wczesna ciążę, a masz wynik bety

reklama
Do góry