reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@marii19 no moja figurka też zostawia wieeeele do życzenia, aczkolwiek z tą samą figura i waga z córką wyglądałam tak zgrabnie że marzę żeby tak wyglądać teraz choć się nie łudzę bo idzie mi w boczki :/ Z Majeczką brzuszek taki typowa piłeczka wyskoczył mi ok 6-7 miesiąca, i do porodu nie szłam jak wieloryb hi hi.
Może za Twoim przykładem pokaze mój domek fasolki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Angelika najserdeczniejsze życzenia.

Wyszłam bo listonosz przyjechał i tak walnelam na chodniku bolą mnie plecy i łokieć. Brzuch mnie pobolewa dobrze ze na wizytę dziś jadę

@Tyllkaaa widze, ze sobie dogadzasz hah :D ja wlasnie wrocilam z tego nieszczesnego lidla, zrobilam sobie 2 bulki z pasztetem i papryka i popijam slodka jak pieron kawa zbozowa. Po drodze oplukalam woda jedna papryke i cala schrupalam, troche dziwnie na mnie zerkali

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję kochane za życzenia [emoji173][emoji9]
Niestety nie mam toru czekoladowego [emoji14]
Ale od wczoraj mecze się z sernikiem na zimno który robię po raz pierwszy w życiu ;p
1486029090-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas dziś deszczowo....okropny dzień.
Zapomniałam że Emi ma dziś zdjęcia w szkole.Mam nadzieję że jakoś włosy ładnie ułoży bo ma krótkie ale pod tymi czapkami to zawsze potem jak Szopen po koncercie wygląda.Mundurek zawsze ma wyprasowany to tyle dobrze.
MamaT ja też wczoraj ananasa jadłam.
U mnie tradycyjnie pobudka na siku o 7 a potem o 7.30 pobudka.Ale nie narzekam.Wyspana jestem.
Emikaa oby Ci w końcu te plamienie się skończyło.
Aga85aga a co córce dolega?Co ma w nerkach?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@myycha a czemu nie, cały zeszły tydzień jadłam 1,5 kromki przez caaaalutki dzień. a teraz po prostu fasola nadrabia zaległości jak widać :) Jeju papryka bleeeh odkąd jestem ciężarówką nie mogę jeść papryki ani tej ze słoika w occie ani surowej. Zawsze po niej ściskam muszle i gdzieś mi na żołądku siedzi ...Ale pomidorki i jablka i gruszki tonami mogę <3

Adeline trzymam kciuki za Ciebie dziś.
Co do szczepień to co chwię pojawiają się doniesienia że szczepionki wywołują autyzm potem te doniesienia są odwoływane i tak w kółko.Nie wierzę tym doniesieniom ani trochę.
Kurektyna znowu...o jejku.Trzymaj się kobieto i jedź sprawdzić dzidzię.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tak samo z tym dogadzaniem z taka roznica, ze mam tak ciagle od poczatku ciazy :D ciagle cos :) pomidory i jablka tez bym umiala tonami, w ogole mam.straszna ochote na warzywa i owoce, wczesniej mialam tak z nabialem. Organizm sam powie czego potrzebuje ;)

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Czekam na IP ale ile to potrwa nie wiem... tak jak po południu musialam.tylko poczekać na lekarza tak ten zszedł i wlasniee wyszedł z gabinetu nawet nie zdazylamr go złapać... do gabinetu sznur ciezarnych w oczekiwniu na ktg... Niech ktoś już wreszcie mnie przyjmie i powie że wszytko jest w porządku[emoji20] Ostatnio plamienie miałam na co zwalić i było mi łatwiej tak teraz czuję że coś może być nie tak! A ja tak bardzo kocham to dziecko!!!! Z tego wszystkiego już mnie boli cały brzuch łącznie z flakami i zoladkiem... jak ja nie lubie czekac...
Dziękuję że jesteście bo jest mi ciut łatwiej[emoji8]

reklama
@myycha dokładnie tak jak mówisz :) u mnie szczególne chęci na warzywka,owoce i nabiał :) tak miałam z córką, tylko brzuch inny. Z synem musztarda , chrzan, ogórki małosolne , kapusta itp ale brzuchol podobnie sie rozrastał co teraz :p

Niestety mam taki mętlik że nawet nie chcę zgadywać co w środku z fasolki wyjdzie ha ha ha . Choć większość rodziny mówi że pewnie chłopak, bo rodzina mojego M to 98% chłopców ...

Do góry