reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Uszzz... Ale natrzaskałyście...
Nie będę nadrabiać bo ledwo na oczy widzę. Nie moglam spać do 3. Nawet ciepla kąpiel nie pomagała.
Dopiero co wstałam jestem mega głodna a nie ma w domu nic na śniadanie.

Tylka mój M też do tej pory za każdym razem był w pracy więc wiem co czujesz...
Ja zjadłam worek pistacji bo leżał kolo łóżka a teraz pizzerke z biedry [emoji3] odzywiam się idealnie poprostu [emoji51]

reklama
A jednak sypie i to grubo sypie :/ wioooosna gdzie jesteś ?:)

Chyba małemu banki postawie, jak ja to mu mowię, zrobimy dinozaura ;) stosujecie ? Macie jakieś opinie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kocham tak bardzo to moje Maleństwo w brzuchu. Boże chyba mi hormony buchnęły. Taka jestem szczęśliwa

Czy tylko ja nie cierpię na bezsenność? Ja dla odmiany mogłabym spać i spać ledwo głowę do poduszki przyłoże i już śpię :p

U nas tez wszędzie ślisko strach się ruszać.. ja jeszcze mieszkam na wsi, brak chodnika, pobocza zasypane wszędzie trzeba droga chodzić..:/ też jakiś czas temu miałam głupi sen, że się obudziłam z krwawieniem, miałam zakrwawiona pizame. Obudzialm sie i buegiem do lazienki ale wszystko ok. Od tej pory boję się w tej pizamie spać.. :/

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś mam trochę luzu bo szefowej nie ma.
Ale boli mnie dla odmiany lewe biodro zamiast prawego.

Trzeba kurde uważać na chodnikach. ..

@Mahoniowa musimy uważać, bo widzisz zarządcy mają w nosie bezpieczeństwo ludzi ... Bardzo dobrze, że bez mdłosci :) Ja na szczęście też z wybiciem punkt 13t 1d pożegnałam i mam nadzieję, że nie wrócą :)

@GuaRaNa właśnie podglądałam brzuchatki <3 cudne cudne , po prostu napatrzeć się nie mogę, ale jakoś przełamać sie żeby mój wstawić :p

@kotomiś no to kochana łapkę sobie podajemy, ale miejmy nadzieję że jeszcze się im uda :)

Ja tam też baaaaardzo racjonalnie i zdrowo się odżywiam :p hahha nadrabiam tydzień który nie jadłam praktycznie nic :p rano płatki wieloziarniste na jogurcie greckim, potem pół pączka po młodej, potem chipsy tortilla i kawa, i zaraz mam zamiar płatkami pociągnąć jeszcze raz albo serkiem wiejskim tylko najpier poodkurzam ;)

Ja pierdziele babola takiego walnąć :O szooook jak mogłam napisać m"ó"simy ! ciąża nie służy mojemu mózgowi :/

reklama
Zlapalysvie cos w lidlu? Ja byłam kilka minut po8 i zostały trzy sztuki siwych lehinsow tylko :( moze mamie uda się dostać w innym mieście czarne ...zobaczymy. Wyobrażam sobie co się musiało dziac w lidlu o 7!!! Jak na tych filmikach :) gdzie sie babki tluka :)
Ja zlapalam spodnie i czarne i szare, ale wychodza duze, ja raczej nie mam malego tylka a sie spokojnie w S mieszcze. Zawiedziona stanikami jestem, myslalam, ze beda usztywniane wiec nie kupilam. Jeszcze tylko skarpetki dla Jaska i tyle. O 9 u nas juz zostalo wszystkiego po kilka sztuk.

Kurektyna co sie kobieto przejmujesz, ze sie beda patrzec jak na wariatkr, a niech patrza, byle zbadaja porządnie. Trzymam kciuki

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry