reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Cześć dziewczyny!
Gratuluję wszystkim wspaniałych wieści :)
Adeline jestem z Tobą! Od razu zdawaj relacje co i jak bo martwię się strasznie. Ale wierze że będą pozytywne informacje :)

Ja od dwóch dni nie mogę się z łóżka podnieść.. rozleniwilam się strasznie i moje urodziny dzisiaj będą przelezane w łóżku ale bardzo ta opcja mi się podoba :)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach! ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny!
Adeline jestem z Tobą! Od razu zdawaj relacje co i jak bo martwię się strasznie. Ale wierze że będą pozytywne informacje :)

Ja od dwóch dni nie mogę się z łóżka podnieść.. rozleniwilam się strasznie i moje urodziny dzisiaj będą przelezane w łóżku ale bardzo ta opcja mi się podoba :)

Sto lat sto lat niechaj żyje nam[emoji253] [emoji253] [emoji253] [emoji253] [emoji253] [emoji257] [emoji257] [emoji257] [emoji257] [emoji255] [emoji255] [emoji255] [emoji255]

Witam.
Dzieci odwiezione do placówek edukacyjnych.A mamusia na śniadanie drożdżówki polskie kupiła....mniam mniam
Ikulka moja dzidzia nawet fałdy karkowej nie dała sobie zmierzyć a co dopiero pokazać co ma między nogami poza tym płeć oceniają dopiero na usg połówkowym.Mogłabym iść prywatnie ale pewnie zapłacę a dzidzia i tak niepokażę się więc czejam narazie do usg połòwowego no chyba że podejdę do amnio.Narazie mam przeczucia tylko.
Angelika wszystkiego najlepszego w dniu urodzin.
Ja miałam już usg przez brzuch.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@Ag.ta ja miałam dokładnie ten sam sen, że obudziłam się z zakrwawioną piżamą i też już w niej nie śpię ;)

@Tyllkaaa ja też się wstydziłam ale jak już zaczął wyglądać bardziej jak ciążowy niż tłuszczowy to się odważyłam. Nie mam takiej figury jak większość dziewczyn tutaj i mogę zapomnieć o takiej pięknej zgrabnej piłeczce :)

Ja już po zakupach w lidlu [emoji14] mój M poszalał i kupił mnóstwo rzeczy ;) 4szt półśpiochów, 2bodziaki, pajacyk, dres, skarpeteczki [emoji7] pościel+ wypełnienie, mate do zabawy, śpiworek ...szaleństwo ;) sobie kupiłam bluzkę ciążowa super jest i leginsy ale wziełam L (zazwyczaj noszę XXL) i są mega za duże, wysłałam teściową po mniejsze [emoji14]

p19uflw1jarcljhd.png

Cześć dziewczyny!

Sto lat sto lat niech żyje żyje nam !!! <3 <# :* :* :* :* WSZYSTKIEGO NAJSŁODSZEGO !

Cześć dziewczyny!

Wszystkiego najlepszego!!!!! [emoji512][emoji322] i duuuuzo zdrówka dla Ciebie i dzidziusia! :))

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Mahoniowa mam tak samo...dziś znów głowa boli to od zatok.Ropa mi straszna schodzi po tym grypsku.Łączę się w bólu.
Ja na wszystkie badania z mężem chodzę.
Anntryb a gdzie mąż pracuje?W jakim państwie?
Guarana to muszę sięgnąć po tą lekturę.Lubię pogmatwane kryminały.
Ja wczoraj padłam jak kawka o 22...zawsze tak ma nocy w pracy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry