reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
A u nas w lidlu nie ma tej propocji co u Was...może będzie później tak jak u Beaty w DE.Byłam luknąć bo Emi ma szkołę przy lidlu.
Mi jakby od wczoraj widać już brzuszek.Ale narazie wagowo nadal na minusie.
Dziewczyny uważajcie na śliskim.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie musiałam stosować baniek córeczkom bo nie chorują zbyt często.Ale sama często się tak leczę.
Aga85aga ja też nie cierpię na bezsenność.Lubię pospać jak to pracownik zmian nocnych.

Witam,

Od pewno czasu aż wstyd się przyznać :oops: ale trochę podglądałam Wasze rozmowy i w końcu postanowiłam się przełamać i przywitać :)

Także jestem sierpnióweczką z terminem na 20 (11 tc). Jest to pierwsza ciąża więc trochę jestem i podekscytowana i przerażona jednocześnie :D

@Tyllkaaa a to ciekawe, ze w obu mialas totalnie inne smaki. Ja z chlopcami nie mialam jakis szczegolnych upodoban, po prostu jadlam wszystko i duzo. Teraz mam jakies smaki, jak widze reklame czegos to dostajr slinotoku i maz biegnie do sklepu, no jak..jak baba w ciazy xD dlatego wszyscy obstawiaja na dziewczynke, to bylaby wielka niespodzianka po 2 chlopakach :D ciekawe jak u Ciebie, kto tam siedzi.
A propo dogadzania wlasnie sobie przypomnialam, ze przytaszczylam cala bikse lodow. Mlody zasnal, chyba czas opędzlować :D

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nie jestem zgrabniutka i też się trochę wstydzę wstawić zdjęcie brzuszka.
Ta numerówka w lidlu jest zawyżona.Już się kilka razy przejechałam na niej.
Sernik na zimno mniam mniam.
A ja uwielbiam surową paprykę podobnie jak moja Emi.
Ja też ciągle mam ochotę na owoce i warzywa i nabiał.Nie wiem czy to ma chłopca czy na dziewczynkę.
Witaj MoniMo.
Adeline napisz po amnio jak było.
Nadrobiłam to lecę ogarniać chatę.

Czekam na IP ale ile to potrwa nie wiem... tak jak po południu musialam.tylko poczekać na lekarza tak ten zszedł i wlasniee wyszedł z gabinetu nawet nie zdazylamr go złapać... do gabinetu sznur ciezarnych w oczekiwniu na ktg... Niech ktoś już wreszcie mnie przyjmie i powie że wszytko jest w porządku[emoji20] Ostatnio plamienie miałam na co zwalić i było mi łatwiej tak teraz czuję że coś może być nie tak! A ja tak bardzo kocham to dziecko!!!! Z tego wszystkiego już mnie boli cały brzuch łącznie z flakami i zoladkiem... jak ja nie lubie czekac...
Dziękuję że jesteście bo jest mi ciut łatwiej[emoji8]
Kurcze teraz doczytalam, biedna sie nastresujesz ale musi być dobrze, lepiej pohechac i sprawdzic. Daj znac po wizycie

reklama
A u nas w lidlu nie ma tej propocji co u Was...może będzie później tak jak u Beaty w DE.Byłam luknąć bo Emi ma szkołę przy lidlu.
Mi jakby od wczoraj widać już brzuszek.Ale narazie wagowo nadal na minusie.
Dziewczyny uważajcie na śliskim.

Mozliwe, powolutku dno macicy wedruje wyzej i niedlugo bedziemy mialy pileczki :) ja czuje zgrubienie na samym dole, nie wazne od pozycji, pory dnia. Co do Lidla to zawsze bylo tak, ze w De rzeczy byly miesiac wczesniej niz u nas. Mam tam rodzinke, z babcia jestem na biezaco z gazetkami i te same artykuly tam sa zawsze wczesniej

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry