reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@myycha masz racje, całkiem inne smaki z młodym też wstawałam zawsze ok 5.10 i musiałam z mamą która szła do pracy wypić kakao. letnie lekko tylko podgrzane ale musiałam to był mój rytuał przez kilka miesięcy :D Mam nadzieje że mój lokator pokaże się wcześniej niż Syn (w dniu wywoływanego porodu w 41tc ) i wcześniej niż córcia (ok 7 miesiąca ciązy) :)
Może faktycznie u Ciebie dziewczynka się schowała :* <3

Ja się właąsnie zarejestrowałam na CanpolBaby i tam można testować produkty za aktywność na zakładce porady :) ciekawe, spróbuje obczaić :D

Czekam na IP ale ile to potrwa nie wiem... tak jak po południu musialam.tylko poczekać na lekarza tak ten zszedł i wlasniee wyszedł z gabinetu nawet nie zdazylamr go złapać... do gabinetu sznur ciezarnych w oczekiwniu na ktg... Niech ktoś już wreszcie mnie przyjmie i powie że wszytko jest w porządku[emoji20] Ostatnio plamienie miałam na co zwalić i było mi łatwiej tak teraz czuję że coś może być nie tak! A ja tak bardzo kocham to dziecko!!!! Z tego wszystkiego już mnie boli cały brzuch łącznie z flakami i zoladkiem... jak ja nie lubie czekac...
Dziękuję że jesteście bo jest mi ciut łatwiej[emoji8]
Trzymaj się maleńka i maleństwo. Czuje ze masz coś podobnego do mnie bo mam te same objawy. Trzymaj się i daj cynk

Angelika wodniczku wszystkiego najlepszego!!!!! Ja mam jutro urodziny i plan podobny heh w łóżku. Tylko ze ja nawet ciasta nie zrobie. Pojde kupic :p
Ale fajnie ze prawie razem mamy urodzinki [emoji14] jeszcze dzieci podobnie niech się urodzi i będziemy robić imprezy 2w1 hehe [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam,

Od pewno czasu aż wstyd się przyznać :oops: ale trochę podglądałam Wasze rozmowy i w końcu postanowiłam się przełamać i przywitać :)

Także jestem sierpnióweczką z terminem na 20 (11 tc). Jest to pierwsza ciąża więc trochę jestem i podekscytowana i przerażona jednocześnie :D
Cześć :)
Też pierwsza u mnie ciąża ale jakoś w ogóle nie czuje się jakbym w niej była [emoji12]
Nie mogę się doczekać pierwszych prawdziwych ruchow [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja córcia ma 4 lutego urodzinki :D czeka mnie nie lada wyzwanie [emoji14] hi hi hi

@myycha a propo na kiedy masz termin ? :) bo po suwaczku mamy ten sam czas :*
Moj Krzys ma 8 lutego, ale wysyp urodzin w lutym łoho!

W karcie z om wychodzi 5 sierpnia idealnie w urodziny mojej mamy :) u Ciebie tez ta data? Fajnie, bedziemy razem odliczac do terminu :D mam nadziejr, ze tym razem nie urodze 2 tygodnie po nim.. Ale z usg termin ostatnio wyliczylo na 31 lipca wiec chyba dzieciatko starsze

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry