Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Adeline za Ciebie tez trzymam kciuki!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się maleńka i maleństwo. Czuje ze masz coś podobnego do mnie bo mam te same objawy. Trzymaj się i daj cynkCzekam na IP ale ile to potrwa nie wiem... tak jak po południu musialam.tylko poczekać na lekarza tak ten zszedł i wlasniee wyszedł z gabinetu nawet nie zdazylamr go złapać... do gabinetu sznur ciezarnych w oczekiwniu na ktg... Niech ktoś już wreszcie mnie przyjmie i powie że wszytko jest w porządku[emoji20] Ostatnio plamienie miałam na co zwalić i było mi łatwiej tak teraz czuję że coś może być nie tak! A ja tak bardzo kocham to dziecko!!!! Z tego wszystkiego już mnie boli cały brzuch łącznie z flakami i zoladkiem... jak ja nie lubie czekac...
Dziękuję że jesteście bo jest mi ciut łatwiej[emoji8]
Ale fajnie ze prawie razem mamy urodzinki [emoji14] jeszcze dzieci podobnie niech się urodzi i będziemy robić imprezy 2w1 hehe [emoji14]Angelika wodniczku wszystkiego najlepszego!!!!! Ja mam jutro urodziny i plan podobny heh w łóżku. Tylko ze ja nawet ciasta nie zrobie. Pojde kupic
CześćWitam,
Od pewno czasu aż wstyd się przyznać ale trochę podglądałam Wasze rozmowy i w końcu postanowiłam się przełamać i przywitać
Także jestem sierpnióweczką z terminem na 20 (11 tc). Jest to pierwsza ciąża więc trochę jestem i podekscytowana i przerażona jednocześnie
A coooo w koncu daleko do siebie nie mamyAle fajnie ze prawie razem mamy urodzinki [emoji14] jeszcze dzieci podobnie niech się urodzi i będziemy robić imprezy 2w1 hehe [emoji14]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Moj Krzys ma 8 lutego, ale wysyp urodzin w lutym łoho!Moja córcia ma 4 lutego urodzinki czeka mnie nie lada wyzwanie [emoji14] hi hi hi
@myycha a propo na kiedy masz termin ? bo po suwaczku mamy ten sam czas :*