reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
a jeszcze żeby było śmiesznie jak poszłam robić wyniki zaliczyłam glebę pod samą izbą przyjęć na lodzie !! Czujecie bluesa ? ! nic nie posypane kompletnie , parking sliski jak cholera i pozamarzane kałuże ehhh .... Chyba nie mieli jeszcze sprawy o odszkodowanie na koncie

reklama
a jeszcze żeby było śmiesznie jak poszłam robić wyniki zaliczyłam glebę pod samą izbą przyjęć na lodzie !! Czujecie bluesa ? ! nic nie posypane kompletnie , parking sliski jak cholera i pozamarzane kałuże ehhh .... Chyba nie mieli jeszcze sprawy o odszkodowanie na koncie
Ja wczoraj też walnelam na tyłek przed blokiem.

Adelinka trzymaj się! !
Kurektynka Ty też kochana!!To pewnie Nic groźnego! !
Mahoniowa lezakuj!!!

Byłam w lidl...te spodnie fajne gatunkowo! Ale kurde rozmiar M taki ogromny że szok, że dwa razy bym się owinęla. Jestem niepocieszona...
Artykułów dla bobo Jeszce nie biorę wyrzec tylko popatrzylam
No właśnie wzięłam M i przyduże, ale pewnie mi dupsko do nich dorośnie, cała wiosna przed nami.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zlapalysvie cos w lidlu? Ja byłam kilka minut po8 i zostały trzy sztuki siwych lehinsow tylko :( moze mamie uda się dostać w innym mieście czarne ...zobaczymy. Wyobrażam sobie co się musiało dziac w lidlu o 7!!! Jak na tych filmikach :) gdzie sie babki tluka :)
U mnie było wszystko full, a bałam się bo mały sklep i bardzo oblegany.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) przywitał mnie dziś miły sen, byłam już z maluszkiem, był taki grzeczny i spokojny, a wszyscy wokół wariowali :D Chciałam wam zdać relację z szybkiego porodu :D oby jedno lub drugie sprawdziło się :p

Uszzz... Ale natrzaskałyście...
Nie będę nadrabiać bo ledwo na oczy widzę. Nie moglam spać do 3. Nawet ciepla kąpiel nie pomagała.
Dopiero co wstałam jestem mega głodna a nie ma w domu nic na śniadanie.

Tylka mój M też do tej pory za każdym razem był w pracy więc wiem co czujesz...

reklama
Do góry