reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
No i nie ukrwajmy że jak leżę to jest cacy a tak w kółko to samo czyli plamienia . Pytał mnie czy po stosunku krwawie tez i żebym uważała

reklama
Adelinka trzymaj się! !
Kurektynka Ty też kochana!!To pewnie Nic groźnego! !
Mahoniowa lezakuj!!!

Byłam w lidl...te spodnie fajne gatunkowo! Ale kurde rozmiar M taki ogromny że szok, że dwa razy bym się owinęla. Jestem niepocieszona...
Artykułów dla bobo Jeszce nie biorę wyrzec tylko popatrzylam

@Mahoniowa jedź sprawdź dla spokoju, niech patrzą jak chcą, to ich praca i obowiązek! A Ty nie miałaś smigac na L4?
@Adeline89 trzymam kciuki za amnio, daj nam znać w miarę możliwości. Myślami jestem z Tobą i twoją kruszynką!

Ja po zakupach, zadowolona kupiłam wszystko co chciałam.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Adeline trzymam kciuki! Wszystko będzie dobrze! Kurektyna jedz na IP sprawdzisz co i jak i będziesz spokojniejsza!! A może faktycznie musisz więcej odpoczywać. Ja na początku plamilam dostałam nakaz odpoczywajacrgo trybu życia i jak narazie jest ok.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochanienka leżę plackiem w domu i jest git. Wspominałam tylko ze jak zaczęłam w pracy chodzić to tak jak kurektyna miałam wiec może ma to samo co ja. Mnie tyłek od leżenia boli i nic nie leci wtedy.

@AniaCk Nerwy miną jak już będziesz po wizycie.. Wcześniej to zapewne niemożliwe. Czekamy na zdjęcie pięknego maluszka! :)
@Emilkaa Bobo jest cały i zdrowy! Zobaczysz ;)
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty! :)
@kurektyna Jedź! Nikt nie będzie źle patrzył, sprawdź co z maleństwem i daj znać :*
@Mahoniowa A może powinnaś leżeć cały czas w takim razie..? Ale tak, że siku tylko i spowrotem do łóżka..?

A z pozytywnych wieści to pierwszy raz od nie pamiętam kiedy przespałam całą noc bez wstawania do kibelka! [emoji14] Pewnie wczorajsza wizyta mnie tak uspokoiła i uspała :) Jestem już po śniadaniu i wyruszam z koleżanką do Lidla. Ma małe dziecko i liczy na duże zakupy ;P Miłego dnia!

Qwa!!!
Z godzine temu zakuło dziwnie w podbrzuszu tak promieniujc do pochwy... taki chwilowy bol...myslalam moze gazy czy co teraz byłam w toalecie i patrze krew... nieduża ilość ale jest... mam dosc... Zresztą mam wrazenie że mnie pokuwa gdzieś w podbrzuszu...narazie jestem w pracy... wiec będę musiała wyjść!!! Tak strasznie sie boję!!! Narazie polozylamr się na lezaku i czekam aż dotrze kolezanka do pracy...[emoji24]
Nie wiem co się dzieje wtedy moglam zwalić na przytulanki z mężem teraz nic takiego nie miało miejsca...
Pojade na IP ale sobie mysle ze popatrza jak na wariatke która co tydzien pprzyjezdza...[emoji20]

Wiesz, ze wiem co czujesz:( ale spokojnie...na pewno to nic złego, przecież ostatnio było ok, ja to zwalam na wrażliwa, unaczyniona szyjkę, tym bardziej ze mam stan nadzerkowy.
Tak jak juz pisałam, kładę sie, sprawdzam czy nie leci bardziej i nic juz nie robię. Nie mam siły, tylko mnie to wkur...! Ze nie moze być normalnie.
Bedzie dobrze!!!! :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zlapalysvie cos w lidlu? Ja byłam kilka minut po8 i zostały trzy sztuki siwych lehinsow tylko :( moze mamie uda się dostać w innym mieście czarne ...zobaczymy. Wyobrażam sobie co się musiało dziac w lidlu o 7!!! Jak na tych filmikach :) gdzie sie babki tluka :)

reklama
@kasiaw510 kochana przykro mi :( liczyłam że będzie wszystko dobrze. Buziaki i trzymaj się cieplutko :* <3

@Adeline89 kochana, trzymam kciukasy za amnio i mam nadzieję, że nie będzie żadnych komplikacji a za to dowiecie się czegoś bardziej szczegółowego. Jednak liczę, że mimo wszystko zdaży się cud <3 czeka na wieści z wizyty :* :*

@JustynaWM i @Ag.ta gratuluje pozytywnych wizytek i że bobaski są zdrowe :* :*

@kurektyna kochana spokojnie, tylko spokój Cię ratuje, a na IP nie daj się zbyć !! Moga patrzeć jak na wariatkę to maleństo jest najważniejsze a nie ten zadufany personel :) Pamiętaj o tym i nie daj sięa wszystko będzie dobrze :* :*

Zazdroszczę tym które już ruchy i smyranie czują, ja mimo że to moja 3cia ciążą to nic nie czuje :( a chciałabym bardzo bardzo bo to by mnie uspokoiło.

Jestem kolejną osobą, która ma problemy ze spaniem i to ooogrooomne. Poszłam spać po 23 i niestety o godzinie 3 musiałam wstać i napić się Ice Tea oraz zjeśc gryza kanapki... No nie dało się inaczej po prostu tragedia, dodatkowo 3x siku w przeciągu 40 min grrrrr....A potem głupie sny, że czuje ruchy, że mam bałagan w domu porażka, co chwilę się budziłam....

Kochane którą z Was już wybrzuszyło ?? Wiecie do od niedzieli mam brzuch jak bym była w 5 miesiącu... ehhh a mój chodzi i śmieje sięże jestem jego słodkim gruba

Do jutra mam stresa, bo powtarzam wyniki Toxoplazmozy i jestem ciekawa czy będzie wszystko ok.
A co do chodzenia mojego M. na wizyty był ze mną raz u tego lekarza co mi na czyszczenie chciał dać od razu skierowanie, potem jakoś się nie złożyło, bo był w pracy :( ubolewam nad tym okropnie bo czuje się zostawiona sama sobie ... ehhh . Ale mam nadzieję, że jeszcze się uda.
Ale mimo, że nie był ostatnio sam zaczął szukać łóżezka i kompletów do niego <3 jestem w pozytywnym szoku zwłaszcza że tak sam z siebie to zrobił :D

Idę po kawe i dokończyć moje chili tortilla chips :)

Do góry