M
Mahoniowa
Gość
No i nie ukrwajmy że jak leżę to jest cacy a tak w kółko to samo czyli plamienia . Pytał mnie czy po stosunku krwawie tez i żebym uważała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia BohaterkoNie wiem czy czytaliście fakty na fb jedna strona podana. Udowodniono ,że szczepionka może przyczyniać się do autyzmu u dzieci. Wyszło na jaw niby ,bo musieli wykazać coś tam.
Ja już jadę na amniopunkcje strasznie się stresuje. Miłego dnia
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Qwa!!!
Z godzine temu zakuło dziwnie w podbrzuszu tak promieniujc do pochwy... taki chwilowy bol...myslalam moze gazy czy co teraz byłam w toalecie i patrze krew... nieduża ilość ale jest... mam dosc... Zresztą mam wrazenie że mnie pokuwa gdzieś w podbrzuszu...narazie jestem w pracy... wiec będę musiała wyjść!!! Tak strasznie sie boję!!! Narazie polozylamr się na lezaku i czekam aż dotrze kolezanka do pracy...[emoji24]
Nie wiem co się dzieje wtedy moglam zwalić na przytulanki z mężem teraz nic takiego nie miało miejsca...
Pojade na IP ale sobie mysle ze popatrza jak na wariatke która co tydzien pprzyjezdza...[emoji20]