Dzień dobry
@Adeline89 trzymam mocno kciuki, żebyś usłyszała w tej strasznej i przykrej sytuacji tez dobre wieści które dodadzą Ci jeszcze więcej siły i odwagi!
@kasiaw510 przykro mi bądź silna! Na szczęście masz dla kogo a to pomaga bardzo.
U mnie mąż w pierwszej ciąży chodził prawie na każda wizytę,
Teraz jeszcze nie był ale wybiera sie na prenatalne.
A u nas młodego dopadła gorączka wczoraj:/ trochę kasłał wczoraj, noc bez kaszlu wiec zobaczymy co z tego sie rozwinie :/ dzisiaj muszę go zostawić w domu.
A myślałam ze przeleze cały dzień do wizyty która mam na 16 sta.
Eh boje sie,bardzo sie boje, 2 tyg miałam to większe krwawienie od tego momentu ciagle cos, siostra to sie śmieje, ze juz nie bedzie mnie pytała codziennie" jak leci" tylko " co leci"
Życzę wszystkim dzisiaj udanych wizyt! I miłego dzionka !
U nas jeszcze nie napadało ale podobno śniegi maja przyjść
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@Adeline89 trzymam mocno kciuki, żebyś usłyszała w tej strasznej i przykrej sytuacji tez dobre wieści które dodadzą Ci jeszcze więcej siły i odwagi!
@kasiaw510 przykro mi bądź silna! Na szczęście masz dla kogo a to pomaga bardzo.
U mnie mąż w pierwszej ciąży chodził prawie na każda wizytę,
Teraz jeszcze nie był ale wybiera sie na prenatalne.
A u nas młodego dopadła gorączka wczoraj:/ trochę kasłał wczoraj, noc bez kaszlu wiec zobaczymy co z tego sie rozwinie :/ dzisiaj muszę go zostawić w domu.
A myślałam ze przeleze cały dzień do wizyty która mam na 16 sta.
Eh boje sie,bardzo sie boje, 2 tyg miałam to większe krwawienie od tego momentu ciagle cos, siostra to sie śmieje, ze juz nie bedzie mnie pytała codziennie" jak leci" tylko " co leci"
Życzę wszystkim dzisiaj udanych wizyt! I miłego dzionka !
U nas jeszcze nie napadało ale podobno śniegi maja przyjść
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom