reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dzień dobry :)

@Adeline89 trzymam mocno kciuki, żebyś usłyszała w tej strasznej i przykrej sytuacji tez dobre wieści które dodadzą Ci jeszcze więcej siły i odwagi!

@kasiaw510 przykro mi:( bądź silna! Na szczęście masz dla kogo a to pomaga bardzo.

U mnie mąż w pierwszej ciąży chodził prawie na każda wizytę,
Teraz jeszcze nie był ale wybiera sie na prenatalne.

A u nas młodego dopadła gorączka wczoraj:/ trochę kasłał wczoraj, noc bez kaszlu wiec zobaczymy co z tego sie rozwinie :/ dzisiaj muszę go zostawić w domu.
A myślałam ze przeleze cały dzień do wizyty która mam na 16 sta.
Eh boje sie,bardzo sie boje, 2 tyg miałam to większe krwawienie od tego momentu ciagle cos, siostra to sie śmieje, ze juz nie bedzie mnie pytała codziennie" jak leci" tylko " co leci" ;)

Życzę wszystkim dzisiaj udanych wizyt! I miłego dzionka !
U nas jeszcze nie napadało ale podobno śniegi maja przyjść :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hey dziewczyny jestem i pisze, że dziś byłam u ginekologa kolejnego czwartego z fundacji, i obrzęk nadal jest na całym ciele, podejrzewa zespół Turnera, dziecko może obumrzeć , bo serduszko może nie wytrzymać, najczęściej na tą chorobę cierpią dziewczynki i mam dziewczynkę, jeśli donoszę, bo obrzęk się wchłonie, to dziecko może być normalne intelektualnie , ale małe całe życie i drobne jak 7 latka to najlepsza opcja dla pocieszenia od pani doktor , choć raczej mam się nie łudzić. Po wizycie dziś doktor kazała mi przyjechać na amniopunkcje do szpitala będzie mi wykonywać, załatwi sprawę z genetykami i zgłosi im ,że to pilne, bo tak bym musiała czekać 2 tyg kolejne. Boję się poronienia po amniopunkcji wolałabym pierw wiedzieć co jest grane jak będą wyniki. Trzymam za was kciuki pozdrawiam
Angelina ściskam Cię bardzo! !

Dzień dobry wszystkim.
@ Kasia przykro mi bardzo. Jeszcze się uda.

@ Adelain trzymaj się. Los nie jest sprawiedliwy :(

Mój ze mną nie chodzi na wizyty bo nie ma go wtedy w domu. Wraca tylko na weekend.
Ja też dziś na usg ale nie swoje tylko córa ma usg nerek mam nadzieje że będzie ok i nic się nie zmieniło na gorsze.

Miłego dnia dziewczyny

Cześć dziewczyny!
Gratuluję wszystkich udanych wizyt!!! Jak miło widzieć jak te nasze plamki rosną jak szalone[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

kasiaw510
Tak mi przykro[emoji22] Bądź silna! Mam nadzieje że niebawem słońce sie do Ciebie usmiechnie i też chodź ciut później bedziesz tulić swojego maluszka. Ściskam [emoji8]

@Adeline89 cały czas jestem przy Was myślami! Trzymam kciuki za Waszą kruszynkę!!! I mocno wierzę że mimo przeciwności losu malutka będzie silna i sobie poradzi[emoji8]
Ściskam Cię mocno!!!

Czesc kobietki. Ja juz po sniadanku szykuje sie powoli i bede jechac. Chyba czekaja mnie kolejne leki bo znow cos nie tak z moczem, metny i PH mam zaznaczone na czerwono. Norma 4-5 u mnie jest 8...
A no i kiedys pisalam tutaj o bolach zoladka. Juz wiem od czego mnie tak bolal, od duphostanu..masakra, nie kojarzylam faktow w ogole ze to moze byc od leku a tu opakowanie skonczone 4 dni temu i od razu na drugi dzien zero bolow.

Powodzenia dzis kochane :*

Czesc kolezanki. Wstałam bez mdłości. Co za szczęście :-) Ja tez myślę o Adeline wciąż. Nasza sierpnioweczko taka dzielna jesteś. I w tych czasach podjelas tak piękna decyzję. Jesteś dla mnie Bohaterką. Kolejny dzień leżenia plackiem. Mama podała gołąbki i zupkę więc obiad z głowy. Ale nie plamie i to najważniejsze.

Nie wiem czy czytaliście fakty na fb jedna strona podana. Udowodniono ,że szczepionka może przyczyniać się do autyzmu u dzieci. Wyszło na jaw niby ,bo musieli wykazać coś tam.

Ja już jadę na amniopunkcje strasznie się stresuje. Miłego dnia

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Qwa!!!
Z godzine temu zakuło dziwnie w podbrzuszu tak promieniujc do pochwy... taki chwilowy bol...myslalam moze gazy czy co teraz byłam w toalecie i patrze krew... nieduża ilość ale jest... mam dosc... Zresztą mam wrazenie że mnie pokuwa gdzieś w podbrzuszu...narazie jestem w pracy... wiec będę musiała wyjść!!! Tak strasznie sie boję!!! Narazie polozylamr się na lezaku i czekam aż dotrze kolezanka do pracy...[emoji24]
Nie wiem co się dzieje wtedy moglam zwalić na przytulanki z mężem teraz nic takiego nie miało miejsca...
Pojade na IP ale sobie mysle ze popatrza jak na wariatke która co tydzien pprzyjezdza...[emoji20]

reklama
Qwa!!!
Z godzine temu zakuło dziwnie w podbrzuszu tak promieniujc do pochwy... taki chwilowy bol...myslalam moze gazy czy co teraz byłam w toalecie i patrze krew... nieduża ilość ale jest... mam dosc... Zresztą mam wrazenie że mnie pokuwa gdzieś w podbrzuszu...narazie jestem w pracy... wiec będę musiała wyjść!!! Tak strasznie sie boję!!! Narazie polozylamr się na lezaku i czekam aż dotrze kolezanka do pracy...[emoji24]
Nie wiem co się dzieje wtedy moglam zwalić na przytulanki z mężem teraz nic takiego nie miało miejsca...
Pojade na IP ale sobie mysle ze popatrza jak na wariatke która co tydzien pprzyjezdza...[emoji20]
Jedź. Może tak jak ja masz blisko szyjki kosmowke i nie mogę łazić i siedzieć za długo w pracy bo gdzieś tam ją podrażnia i krwawi. Identiko mnie kłuje.

Do góry