reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Hey dziewczyny jestem i pisze, że dziś byłam u ginekologa kolejnego czwartego z fundacji, i obrzęk nadal jest na całym ciele, podejrzewa zespół Turnera, dziecko może obumrzeć , bo serduszko może nie wytrzymać, najczęściej na tą chorobę cierpią dziewczynki i mam dziewczynkę, jeśli donoszę, bo obrzęk się wchłonie, to dziecko może być normalne intelektualnie , ale małe całe życie i drobne jak 7 latka to najlepsza opcja dla pocieszenia od pani doktor , choć raczej mam się nie łudzić. Po wizycie dziś doktor kazała mi przyjechać na amniopunkcje do szpitala będzie mi wykonywać, załatwi sprawę z genetykami i zgłosi im ,że to pilne, bo tak bym musiała czekać 2 tyg kolejne. Boję się poronienia po amniopunkcji wolałabym pierw wiedzieć co jest grane jak będą wyniki. Trzymam za was kciuki pozdrawiam
Adeline89 nie znamy się z wątku to ja was skrycie podczytywałam,od początku nie mogłam uwierzyć w to co Ciebie spotkało,cały czas myślałam o Was , że może to tylko pomyłka tak bardzo chciałbym by to nie była prawda
Nie potrafię tego zrozumieć jestem z Tobą myślami i wierzę,że wszystko co dzieje się w naszym życiu ma swój cel i będzie świeciło słońce nad wami

reklama
Ja cierpię na bezsenność od kilku tygodni :/ wcześniej niż o 1-2 nie mogę zasnąć :(
Heh a myślałam, że jestem wyjątkiem też nie mogę spać ja w ogóle nie jestem zmęczona nawet w dzień i nie wiem czy to normalne. W dwóch poprzednich ciążach to ciągle zmęczona byłam ,a teraz hmm aż nie możliwe ☺

U mnie brak snu [emoji46]a najgorsze ze jutro w dzien bede padac z nog.Jeszcze mam wizyte i strasznie sie boje.Same ciemne mysli i strach kuzwa tak wielki i sama nie wiem czemu.
Co do ksiazek Greya to dla mnie o swiety Barnabo nudne jak flaki z olejem[emoji23]A film jeszcze gorszy....Przerost formy nad trescia.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
AniaCk będzie dobrze zobaczysz
Jutro będziesz widziała maleństwo, które zapewne po macha mamusi

Kasiu bardzo bardzo mi przykro, ale zobaczysz, uda sie znow i szczesliwie do konca :)

Adeline jestes silna, Twoje dzieciatko tez takie jest. Wszystko sie ulozy, amnio sie nie boj, trwa momencik, a dzieki niej bedziecie wiedzieli na czym stoicie :*

Ja zasnelam przed tv, maz mnie przed chwila do lozka zagonil i teraz spac nie moge, normalka. Tyle sniegu napadalo i dalej sypie. Moj roznie, raz jest ze mna, raz z chlopcami zostaje, ale czesto jak on nie moze to towarzyszy mi moja mama, tata, szwagierka. Zawsze jakos tak razniej :)

Sent from my LG-K220 using Forum BabyBoom mobile app

Hej a ja tylko jedna krótką pobudka miałam mąż mnie ananasem wieczorem nakarmil dzieci w dzień dały w kość wiec spałam jak susel. U nas leje aż się boje co to będzie na drodze zapewne lodowisko mi jeszcze powietrze z koła ucieka wiec pompowania będę musiała dzieci jakoś do szkoły odstawić i później na 14.30 do lekarza pojechać nie nawidze takiej pogody nie mogło to się wstrzymać jeszcze z dzień eh

Dziendoberek :-)

@Ag.ta a dziekuje corcia super, lobuzuje na calego, na razie u raczki schodzi jej jeden paznokietek to chyba bede musiala jej plasterek niedlugo zakladac, zeby nie haczylo jej ;-) , no i dwa u nozek u duzych paluszkow. Niby moga jeszcze schodzic kolejne, ale dobrze by bylo zeby skonczyli sie na tych trzech :p.

Dziewczynki jej faktycznie te nasze bobaski rosna w ekspresowym tempie :-D . Ciesze sie , ze wizyty udane.

@safiya na pewno dzis poprawi Ci chumor i genetyk pieknie pomierzy dzidziulka :-)

@kasiaw510 sciskam mocno, odpocznij kochana i sie nie poddawaj, walcz o swoje szczescie !!

@Adeline89 jestes dzielna kobietka, trzymam dziewczynki za Was kciuki i myslami jestem z Wami!!

@AniaCk spokojnie na pewno z dzidzi wsio ok :-)

&&&&&&&& za dzisiejsz wizyty !!!

A ja wczoraj padlam przed 21, chyba szybciej zasnelam niz moja mala gwiazda :p . Chyba musialam odespac wczesniejsza nerwowa noc, kurcze nawet mi sie snilo , ze poronilam :-( , oby to byl jednak jak to mowia "odwrotny" sen...
Dzis w planach zakupy i male sprzatanie ;-) . Milego dnia laseczki :-*

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
hej!!
ja już jem śniadanie, a wczoraj padłam jak kawka ..
było 2 razy siku przed spaniem i 1 raz w nocy - to jakiś koszmar jest .. ledwo żyję .. jeszcze całe auto zasypane, znowu muszę odśnieżać :hmm:

miłego dnia Wam życzę!:happy:

reklama
Miłego dnia!:) my dzis w przedszkolu dzien babci i dziadka obchodzimy wiec wczoraj napieklam babeczek do przedszkola i ciasto żeby po przedstawieniu bylo co chrupac w domu :)) pozniej z Hania wsiadamy w autko z babcia i dziadkiem i jedziemy do nich do niedzieli :) oj bedSie sie dzialo! Tam to jest szaleństwo! B a naszych 45metrsch jestem w stanie ogarnac tego małego szaleńca wzrokiem a i dziadków na 200metrow trzeba biegac caly dzien :)))
Ide budzic Mala!:)

Do góry