evelinia
Fanka BB :)
Adeline89 nie znamy się z wątku to ja was skrycie podczytywałam,od początku nie mogłam uwierzyć w to co Ciebie spotkało,cały czas myślałam o Was , że może to tylko pomyłka tak bardzo chciałbym by to nie była prawdaHey dziewczyny jestem i pisze, że dziś byłam u ginekologa kolejnego czwartego z fundacji, i obrzęk nadal jest na całym ciele, podejrzewa zespół Turnera, dziecko może obumrzeć , bo serduszko może nie wytrzymać, najczęściej na tą chorobę cierpią dziewczynki i mam dziewczynkę, jeśli donoszę, bo obrzęk się wchłonie, to dziecko może być normalne intelektualnie , ale małe całe życie i drobne jak 7 latka to najlepsza opcja dla pocieszenia od pani doktor , choć raczej mam się nie łudzić. Po wizycie dziś doktor kazała mi przyjechać na amniopunkcje do szpitala będzie mi wykonywać, załatwi sprawę z genetykami i zgłosi im ,że to pilne, bo tak bym musiała czekać 2 tyg kolejne. Boję się poronienia po amniopunkcji wolałabym pierw wiedzieć co jest grane jak będą wyniki. Trzymam za was kciuki pozdrawiam
Nie potrafię tego zrozumieć jestem z Tobą myślami i wierzę,że wszystko co dzieje się w naszym życiu ma swój cel i będzie świeciło słońce nad wami