reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@luska1979 pytałaś o Nesbo. Super się czyta. Historia jest pogmatwana, nie ma tak łatwo że w połowie książki domyślisz się zakończenia. Jest chyba 12 części i wydaje mi się że trzeba czytać po kolei.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja endokrynolog mówi, że kanapka z serem albo chlebem pelnoziarnistym powinna być obowiązkowa przed snem. Od kiedy coś jem to nie budzę się w środę nocy :) Może to efekt placebo, kto wie.. [emoji14]

Ja też na bakier ze spaniem. Staram się nie odsypiać w dzień ale to nic nie daje. Polecam czytać do snu. Zawsze mnie zmuli a przynajmniej się nie wkurzam. Miłej lektury zatem :)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój też obecny na każdej wizycie i widzę jakie to ważne dla niego, ciąża staje się mniej abstrakcyjna :) i taka dla niego też radocha jak maluch się rusza albo przeciąga to potem wszystkim opowiada bo taki jest podjarany :) urocze to jest :)

Ja też jeszcze nie śpię ale mam nadzieję że jak idę spać tak późno to chociaż prześpię do rana bez 2godzinnej przerwy w środku nocy :)

p19uflw1jarcljhd.png

A ja już po wizycie. Dzidzia ma 7 cm, przeziernosc 1.6mm, kości nosowe widoczne, ogólnie wszystko jak trzeba. Tylko tym razem nic o płci nie mówił, bo nie było widać. Ale za to nawet nam paluszki u rączek policzył pan doktor w zamian ;) zdjęcie wrzucę jutro b mam tylko w formie cd i musze do kompa usiąść ;)

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom
Ag.ta najważniejsze, że zdrowy maluch ☺lepszej informacji nie mogłaś usłyszeć

Ja też po, 13t6d więc dopiero jutro zacznę 15tydzień. Dzieciak 7,8cm, przezięrność 1,4, przepływy dobre, generalnie wszytko w porządku ale maluch wstydliwy, tyłem się odwrócił i nie dało rady sprawić płci[emoji20] jestem rozczarowana buuuu, już chciałam ciuszki kupować [emoji12]
Jutro endokrynolog w trybie pilnym

Beata nic nie myśl, wszytko jest ok!
Ikulka fajnie że zarażasz nas pozytywną energią [emoji4]
Super wiadomość, najważniejsze że pomiary ok czyli kolejny bobas zdrowy, a na płeć jak widać mamusia musi zaczekać

reklama
Do góry