reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Mój M się śmieje, że nasz brzdąc po tatusiu taki niegrzeczny w nocy i daje mamie w kość. Coś w tym jest [emoji14]
A tak w ogóle to chodzicie na badania z tatusiami? Dla mojego każde badania są bezcenne! Dziś podczas genetycznych siedział za mną i głaskał mnie po włosach! Chyba przez te badania bardziej realne wydaje mu się, że będziemy mieć dziecko.. :)
Zazdroszczę :) Ze swoim byłam tylko na pierwszej wizycie ale wiadomo jak wygląda pierwsza wizyta... :p Mąż pracuje za granicą więc małe szanse na kolejne, choć zobaczymy jak to będzie później, bardziej martwi mnie to czy zdąży dojechać na poród :D Na razie planuję wziąć dla niego nagranie z przyszłego USG, żeby cokolwiek zobaczył :)

reklama
Mój M się śmieje, że nasz brzdąc po tatusiu taki niegrzeczny w nocy i daje mamie w kość. Coś w tym jest [emoji14]
A tak w ogóle to chodzicie na badania z tatusiami? Dla mojego każde badania są bezcenne! Dziś podczas genetycznych siedział za mną i głaskał mnie po włosach! Chyba przez te badania bardziej realne wydaje mu się, że będziemy mieć dziecko.. :)
Mój mąż też ze mną chodzi. Wczoraj nie mógł, bo pracował. Pytał ile już ma wzrostu:-) Śniła mu się dziewczynka nasza. Ciekawe co będzie. Mi nic się nie wydaje a śnił mi się chłopak kiedyś... ależ tu się wymecze w łóżku. Mój kochany śpi jak suseł.

@kasiaw510 trzymaj się kobitko. Przykro mi bardzo.
@Adeline89 myślałam dzisiaj o was. Badaj dzidzię i bądź dobrej myśli. Nie bój się amnio. Pewnie wiele wyjaśni i będziesz więcej wiedzieć. Przytulam Cię mocno mocno.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę, że nie tylko ja nie mogę spać :p
@--Aga-- ja sama chodzę na usg bo M zajmuje się w tym czasie naszym synkiem. Ale jak byłam w pierwszej ciąży to był ze mną prawie na każdej wizycie.

Oj u mnie to niestety codzienność.. Pewnie do 1 jeszcze się pomęczę.. Chociaż liczę na tą kanapkę, po niej lepiej mi się śpi ;)

reklama
Do góry