reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@beata1313 w niemieckim Lidlu jest to samo co u nas ale 2 tyg różnicy ok. Może już było? Pewnie i tak na wiosnę będzie powtórka. A lekarz rodzinny cóż...szkoda gadać dobrze że gin Cię uspokoił.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja jestem z Wami na bierząco ale weny brak. W poniedziałek mam usg i czekam z niecierpliwosciA, także dam znać co i jak a poza tym to sZara rzeczywistość przedszkole dom obiad itp itp ahhh czekam na wiosnę.

@GuaRaNa wlasnie sprawdzilam (jak codziennie :p ) u nas bedzie moda ciazowa od 16go , czyli tak jak mowilas 2tyg roznicy :p . To chyba najpierw Wy bedziecie robic zakupy w lidl, zdacie relacje co i jak po zakupach, a potem ja rusze na lowy :-D

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was mamcie
Pocztalalam będąc w pracy ale nie miałam jak pisać. Niedługo to się zmIeni. Będę na bieżąco i spokojna że w domu.

Co do smarowania ciała to ja od początku ciąży zastąpiłam swój dotychczasowy balsam oliwka w żelu. Smaruję się cala i jestem zadowolona bo doskonale nawilża skórę zwłaszcza teraz gdy sezon grzewczy w pełni. A czy uchroni mnie przed rozstępami..nie wiem. Jakoś je zniosę w końcu to już trzeci raz hii.

Ja Jeszce dwa tygodnie do wizyty.Wszystkim które wizytuja życzę✊✊✊.

Ja czuję się zmęczona po pracy. .leżę teraz, pewnie zaraz usnę.

Dzis dostałam info od koleżanki która poznałam kilka lat temu na tym forum. .wczoraj urodziła śliczna zdrowa córcię!To jej trzecia dzidzia- w domu dwóch synów ma. Cieszę się razem z nią.
Mówi do mnie ciesz się tym stanem. ..bo on tak szybko mija. I tak Sobie uświadomiłam. Dopiero co był test a tu proszę zaraz 15 tydz☺

Aga gratuluje udanej wizyty:-)

Beata cieszę się ze dobre wieści na horyzoncie:-)

Kurcze dalej nie wiem komu gratulować, komu co napisać.
Co do lidla ja miałam isc na posciel polować ale stwierdziłem ze troche duza do lozeczka i kupię mniejsza. Na ciuszki nie mam parcia poki płeć sie nie potwierdzi, no chyba ze mega okazja sie trafi, tak jak z bluza bylo.

Witam Was mamcie
Pocztalalam będąc w pracy ale nie miałam jak pisać. Niedługo to się zmIeni. Będę na bieżąco i spokojna że w domu.

Co do smarowania ciała to ja od początku ciąży zastąpiłam swój dotychczasowy balsam oliwka w żelu. Smaruję się cala i jestem zadowolona bo doskonale nawilża skórę zwłaszcza teraz gdy sezon grzewczy w pełni. A czy uchroni mnie przed rozstępami..nie wiem. Jakoś je zniosę w końcu to już trzeci raz hii.

Ja Jeszce dwa tygodnie do wizyty.Wszystkim które wizytuja życzę✊✊✊.

Ja czuję się zmęczona po pracy. .leżę teraz, pewnie zaraz usnę.

Dzis dostałam info od koleżanki która poznałam kilka lat temu na tym forum. .wczoraj urodziła śliczna zdrowa córcię!To jej trzecia dzidzia- w domu dwóch synów ma. Cieszę się razem z nią.
Mówi do mnie ciesz się tym stanem. ..bo on tak szybko mija. I tak Sobie uświadomiłam. Dopiero co był test a tu proszę zaraz 15 tydz☺
U nas na staraczkach tez dziewczyna wczoraj urodziła mala slicznotke a w domu 2 chlopczykow. Przeslodka jest, z jednej strony tez bym juz chciala miec swoje malenstwo obok, ale z drugiej wlasnie cieszę sie ciąża :-)

No ja mam nadzieje że u mnie będzie chłopak bo dwie córki już w domu są :-p ale i tak najważniejsze żeby dzidziuś zdrowy był.

reklama
Aga super wieści ja wlasnie z rana miałam skoczyć do lidla ale nie będę miała jak bo koleżanka mi syna ma do końca tygodnia podrzucac a po południu po wizycie to pewnie nic już nie będzie

Do góry