reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny z racji ze jest was tu duzo i duzo z was juz rodzilo, powiedzcie mi czy podczas porodu korzystalyscie z jakis udogodnien dla rodzacych , czy czysty natural? Wczoraj dowiedzialam sie ze w moim szpitalu w 2014r znieczulenie kosztowalo 800zl i jest dostepne dla kazdego.mamy tez przyrzad TENS (nie wiem czy platny) oraz porod w wodzie z finalem w wodzie, poza tym jeszcze gaz, jakies czopki..
Jak to u was jest ?
Chce rodzic w tym szpitalu z uwagi ze moja gin.pracuje tam na oddziale.
Ale tez troche sie boje. Nie wiem czy slyszalyscie o tej aferze w poprzednim roku gdzie kobieta urodzila martwe dziecko na podlodze ?
Tak...to w moim szpitalu....
Słyszałam o tej aferze musiała córeczkę rodzić a nikt się nią nie interesował straszna ta znieczulica !
Wiesz,to był jeden przypadek i z tego co się orientuje to były dyscyplinarki. Teraz już będą ostrożniejsi i zapewne zmieni się tylko na lepsze

reklama
Helo, w tematach książek ja polecam cała serie Camilli Lackberg fajne kryminaly, wspomniany chyba Stieg Larsson, niezastąpiony Coben. Ostatnio czytam serie Charlote Link które sa w kioskach po ok 15 zł :) No i lubię Grochole, i wszystko Schmittta :) a i dziewczyna z pociągu potwierdzam całkiem całkiem, ale trzeba przebrnąć przez początek.

A co do Greya Hmm przeczytałam wszystkie części, zaczęłam jak jeszcze nie był tak "znany" :) lekka bez spinki lekturka:) tak na odmozdzenie ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Maargaretkaa W opiece okołoporodowej mamy w swoich prawach znieczulenie, gaz, możliwość korzystania ze wszystkich udogodnień szpitalnych itp., ale różnie to bywa z lekarzami.. ;) Nie daj się wrobić w opłatę i to tak dużą! :)

@--Aga-- pierwsza fotka do albumu rodzinnego :) gratki!
Ps. Ja też się rozkleiłam pod koniec ;) to chyba normalne i lekarze przyzwyczajeni.

@Ag.ta chodzę do Wróblewskiego. Znamy się tyyyle lat, nie chciałabym nikogo innego. Chociaż oceny na znanym lekarzu ma średnie.

Kurczę, cały dzień się obijałam dzisiaj. Mam labe bo młoda w szkole do 16. Takie środy tylko dla mnie :)
Co do zakupów w Lidlu: jestem z tych co szukają i porównują ceny. Komplety poscieli w podobnych cenach na allegro ale plus przesyłka. Ikea ma inną rozmiarowkę, więc potem trzeba wszystko z ikei. Ale stanikow w takiej cenie nigdzie nie znalazłam. Pojadę pomacam zobaczymy.
Jutro nas w tv pokażą - tłumy ciężarnych w natarciu na sklep [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my KIW-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Ja wlasnie na te staniki sie napalilam :D ciezko znalezc cos fajnego w dobrej cenie, wiekszosc takie szmatki, a jak konkret to i cena konkret. Kiedys zdobylam jeden w Lidlu i byl ekstra, tak na co dzien. A tak to raczej nie robie zakupow w Lidlu, ewentualnie spodnie dresowe dla dzieci, no i butki zimowe

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Zajechałam do rodziców, na obiad dziś rybka, kapustka i kluseczki :happy:
Badania na 17:30. Będę spieszyć z foteczką po powrocie :-p

Jak samopoczucie dzisiaj? U nas szaro i buro, śmierdzi na dworze .. aż strach oddychać :oo:
Myślicie, że jak zjem trochę krewetek wieczorem to będzie ok?

Zajechałam do rodziców, na obiad dziś rybka, kapustka i kluseczki :happy:
Badania na 17:30. Będę spieszyć z foteczką po powrocie :-p

Jak samopoczucie dzisiaj? U nas szaro i buro, śmierdzi na dworze .. aż strach oddychać :oo:
Myślicie, że jak zjem trochę krewetek wieczorem to będzie ok?
A co, surowe zamierzasz jesc? :D

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kwasy zawarte w owocach morza są ponoć niewskazane w ciąży. Pierwszą ciążę przechodzilam w innym kraju i tam mi wszyscy zawsze odradzali, więc musiałam obejść się smakiem.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry