reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@Ag.ta. ciesze sie, ze wizyta ok i jaki juz powazny czlowiek w Twoim brzuchu!

@Maargaretkaa trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte, fajnie, ze masz tak wczesnie. Koniecznie daj znac po! Ja mam prenatalne o 16:30, juz kombinuje czym zajac dzien, zeby szybko zlecialo :S

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Cieszę
A ja już po wizycie. Dzidzia ma 7 cm, przeziernosc 1.6mm, kości nosowe widoczne, ogólnie wszystko jak trzeba. Tylko tym razem nic o płci nie mówił, bo nie było widać. Ale za to nawet nam paluszki u rączek policzył pan doktor w zamian ;) zdjęcie wrzucę jutro b mam tylko w formie cd i musze do kompa usiąść ;)

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszę sie kochana!! Buziaki

wróciłam .. zadowolona, bo wg. Pani gin "wszystko jest ok" ..
a zarazem wściekła .. po zrobieniu usg okazało się, że Pani gin drukła mi zdjęcie w postaci mini .. na drugiej części mam różne wymiary (prosiłam, żeby pomierzyła), ale nigdzie nie ma wymiaru CRL, więc nawet nie wiem ile bobo ma :no:

jutro jeszcze genetyk dla spokoju, może ona mi powie ..

Super! wy mamuśki z pewnością pamiętacie to uczucie, dla mnie i kilku dziewczyn, które spodziewają się pierwszego dziecka to będzie coś nowego :)
No dla mnie też to będzie nowość i nie wiem czego się spodziewać ;) ale pewnie jak to już będzie TO to będę wiedzieć :)
@pamqsku super że już czujesz ruchy [emoji7]

@Ag.ta kolejny duży sierpniowy człowiek :) Gratulacje :)

p19uflw1jarcljhd.png

A ja już po wizycie. Dzidzia ma 7 cm, przeziernosc 1.6mm, kości nosowe widoczne, ogólnie wszystko jak trzeba. Tylko tym razem nic o płci nie mówił, bo nie było widać. Ale za to nawet nam paluszki u rączek policzył pan doktor w zamian ;) zdjęcie wrzucę jutro b mam tylko w formie cd i musze do kompa usiąść ;)

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też po, 13t6d więc dopiero jutro zacznę 15tydzień. Dzieciak 7,8cm, przezięrność 1,4, przepływy dobre, generalnie wszytko w porządku ale maluch wstydliwy, tyłem się odwrócił i nie dało rady sprawić płci[emoji20] jestem rozczarowana buuuu, już chciałam ciuszki kupować [emoji12]
Jutro endokrynolog w trybie pilnym

Beata nic nie myśl, wszytko jest ok!
Ikulka fajnie że zarażasz nas pozytywną energią [emoji4]

Powiem Wam dziewcYnki ze jestem pewna ze juz czuje Mojego Malucha!!! Przez dwa tygodnie ostatnie cos mnie tam mizialo ale myślałam ze to za szybko...ale teraz to jest coraz wyraźniejsze o wiem ze ta rybka co mnie tam smyra to na pewno Moja Dzidzka:))) !!!
Z Hania dopiero w 20tyg poczułam tak wyraznie:)
Super uczucie, mnie też coś smyra ale czy to możliwe? Macica ma 2,5cm grubości, a maluchy malutkie...no ciekawe czy to nie gazy haha
czesc odzywam sie po dluzszej nieobecnosci
co do bostonskiej to jest to ten sam wirus jak ospa, jak mialas to sie nie stresuj masz przeciwciala.
mnie dopadlo zapalenie tchawicy- w nocy zaczelo mnie drapac gardlo i rano juz mialam problem z przelykaniem i mowieniem
l4 na 1,5 tygodnia. powiedzialam w pracy o dzidziusiu nr 3 i nawet przelozona super to odebrala a sama ma tylko 1 i czeste humorki

reklama
Witam.
Ale nadrukowałyście.Ja dopiero teraz mam czas na forum ehh.Odsypiałam nockę a poza tym głowa mnie mocno boli.
Mahoniowa dużo odpoczywaj.
Ja stosuje bio-oil.Już zaczęłam lekko smarować brzuch.Już 13 tc więc łożysko jest już wykształcone więc pewnie ta niewielka ilość oleju nie zaszkodzi dzidziusiowi.
Klusek zazdroszczę zdolnej córci.Ja niestety dużo z Emi muszę pracować na jej dobre wyniki w szkole.Z młodszą pewnie będzie to samo.
A jeśli nie podoba Ci się ten dom to dalej szukajcie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No jesteś, bo się martwiłam. Dziś też głowa mi pękala.

Do góry