Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój brat ma Marcelinke, na teraz 1,5 roku. Mówimy do niej Marcysia.Jest mega kochana i grzecznaPowiem Wam ze im bliej jestem poznania płci tym bardziej jestem pewna że to dziewczynka bedzie mam już imię ale mój jeszcze nie wie. Będzie Marcelina
A który tydzień? ?bo na telefonie smigam więc nie widzęJa chyba czuje lekkie smeranka w brzuchu..ale pewnie mi sie zdaje
No na prawdę! Ja zawsze taka "hop do przodu", wychodzę przed szereg, nie zakładam że się nie uda.. Optymistka pełną gębą! A tu.. No kompletnie jak nie ja! Od tygodnia tylko o tym myślałam, bałam się jak cholera.. Ale nawet mojemu M oczy się po wszystkim zeszkliły ze szczęścia.. Pewnie gdyby nie wcześniejsze badania genetyczne to aż tak bym tego nie przeżywała. Grunt, że wszystko dobrze! [emoji2]Gratki! Ale emocje
U mnie nawet lekarz nie wspomnial7Mam to samo, od początku czułam, że to chłopak, a teraz częściej mam przeczucie na dziewczynkę Dawno nie widziałam maluszka i już wariuje No ale nic pozostaje nam tylko czekać i gdybać
też tak mam. Ale miałam usg i wszystko w brzuchu jest ok bo dokładnie zbadali@kurektyna Leżę i dużo lepiej się czuje. Jak tu ikulka pisała czułam że to bejbi zeszło niżej. Takie uczucie że wiesz że coś nie tak. Oczywiście rozkminiam co może oznaczać zawinieta kosmówka. Kłuje mnie tak co jakiś czas na spojeniu łonowy. Jakby ktoś igłę wbijał. Macie tak?
Aga gratki!!Śliczna buźkaDobra! Zanim nadrobię zaległości to napiszę jak wizyta. Nerwów tyle.. Aż sama siebie nie poznaję!! Sorki za taką panikę..
Moje kochanie zdrowe! Kość nosowa widoczna, przezierność 1,3 mm, rączki i nóżki są, narządy wszystkie są, serducho bije prawidłowo!
Płeć nieznana, za wcześnie Maluszek jest o prawie tydzień starszy, z miesiączki 11t5d, a usg 12t4d i mierzy całe 6,07 cm! Termin porodu to 12.08. (a wcześniej było 18-20.08.) Tak słodko spał, że trzeba było go do badań obudzić. Aż się po wszystkim popłakałam ze szczęścia..! [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
U mnie koniec 14 i też już 3 razy w ostatnim tygodniu miałam wrażenie. ..hii i chyba się nie mylę. Serce matki wieAtfk koniec 13.
Aga super wiesci. A Ty sama przeczuwasz plec?