reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
--Aga-- super wieści, cieszę się że wszystko dobrze :) a płci się dopatrzył? :D

p19uflw1jarcljhd.png

reklama
Gratki! Ale emocje :)
No na prawdę! Ja zawsze taka "hop do przodu", wychodzę przed szereg, nie zakładam że się nie uda.. Optymistka pełną gębą! A tu.. No kompletnie jak nie ja! Od tygodnia tylko o tym myślałam, bałam się jak cholera.. Ale nawet mojemu M oczy się po wszystkim zeszkliły ze szczęścia.. Pewnie gdyby nie wcześniejsze badania genetyczne to aż tak bym tego nie przeżywała. Grunt, że wszystko dobrze! [emoji2]

@marii19 Niee, powiedział że za wcześnie na płeć. Bardzo skupił się na wszystkich pomiarach. Trzy razy badał przez brzucho, dwa razy dowcipnie. Na płeć przyjdzie pora, muszę sobie dawkować szczęście bo pęknę [emoji14]

Mam to samo, od początku czułam, że to chłopak, a teraz częściej mam przeczucie na dziewczynkę :p Dawno nie widziałam maluszka i już wariuje :D No ale nic pozostaje nam tylko czekać i gdybać :)
U mnie nawet lekarz nie wspomnial7
@kurektyna Leżę i dużo lepiej się czuje. Jak tu ikulka pisała czułam że to bejbi zeszło niżej. Takie uczucie że wiesz że coś nie tak. Oczywiście rozkminiam co może oznaczać zawinieta kosmówka. Kłuje mnie tak co jakiś czas na spojeniu łonowy. Jakby ktoś igłę wbijał. Macie tak?
też tak mam. Ale miałam usg i wszystko w brzuchu jest ok bo dokładnie zbadali;)

Dobra! Zanim nadrobię zaległości to napiszę jak wizyta. Nerwów tyle.. Aż sama siebie nie poznaję!! Sorki za taką panikę..
Moje kochanie zdrowe! Kość nosowa widoczna, przezierność 1,3 mm, rączki i nóżki są, narządy wszystkie są, serducho bije prawidłowo!
Płeć nieznana, za wcześnie :) Maluszek jest o prawie tydzień starszy, z miesiączki 11t5d, a usg 12t4d i mierzy całe 6,07 cm! Termin porodu to 12.08. (a wcześniej było 18-20.08.) Tak słodko spał, że trzeba było go do badań obudzić. Aż się po wszystkim popłakałam ze szczęścia..! [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
1485951781-aaaaaa.jpeg
Aga gratki!!Śliczna buźka

reklama
Do góry