reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
U mnie z synem waga poczakowa 62 kg dobilam do 86, spadla po porodzie do 76 i sie utrzymało.
Z corka startowalam z 78kg najpierw schudlam 4 kg i potem 11 doszło waga porodowa 85 kg ktore zeszy od razu w pierwszym tyg po porodzie :)

Teraz waga startowa 77 kg wztost 168cm

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie z synem waga poczakowa 62 kg dobilam do 86, spadla po porodzie do 76 i sie utrzymało.
Z corka startowalam z 78kg najpierw schudlam 4 kg i potem 11 doszło waga porodowa 85 kg ktore zeszy od razu w pierwszym tyg po porodzie :)

Widzę,że podobnie mamy, ja chciałabym tak z 10 kg przytyć, ale czuje coś ,że będzie więcej tym bardziej,że siedzę w domu i zajadam stres, a jeszcze mam tak głupio,że robię się lekko głodna i jak nie zjem to mi słabo i nie dobrze, tak bym może nie jadła często gdyby nie to właśnie

Miałam identycznie za I razem i zrzuciłam wszystko. Teraz też zaczynam z tą samą wagą i wzrostem co Ty ;)
Najśmieszniejsze jest to że po ciąży rozepchało mi żebra. Jednym zostaje większy rozmiar buta, innym biodra, a ja wszystkie staniki do wymiany miałam, bo się obwód zmienił.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam identycznie za I razem i zrzuciłam wszystko. Teraz też zaczynam z tą samą wagą i wzrostem co Ty ;)
Najśmieszniejsze jest to że po ciąży rozepchało mi żebra. Jednym zostaje większy rozmiar buta, innym biodra, a ja wszystkie staniki do wymiany miałam, bo się obwód zmienił.

Hahaha ja to samo jako nastolatka 75B teraz 80 C a w nektorych stanikach to takie duuuze C

@Adeline, ale miałaś niezły balooonik. Może dużo wód płodowych.

Btw dowiedziałam się o córce w 26 tyg. bodajże bo się łobuzica nie chciała pokazać. Teraz mamy swoje typy - M wiadomo chce syna a ja dziewuszkę. Byle zdrowe.

Ja też nosiłam B a teraz mam duże C i powiem wam,ze już zaczynają takie okrągłe być,ze stanik mam mega dopasowany,
@Tyllkaaa ja mam to samo rano prawie nic, a wieczorem głód mi się budzi

@GuaRaNa coś ty ja tak wpierdzielałam ze stresu, po porodzie jak karmiłam zaczęło spadać tym bardziej, że gdy karmiłam uważałam na to co jem , bo bałam się kolek u dziecka, a mój mały miał 4200kg i 62cm długi

@Adeline89 ,no to piateczka :) teraz biust niby okraglejszy i ciezszy ale nie wylazi jeszcze. No i skonczyl sie bol przy chodzeniu po schodach bola tylklo sutko ktore sa wieksze.

A z waga urodzeniowa dzieciakow u mnie bylo tak:
Syn dl 55 cm , waga 3650 przy wypisie 3500
Corka dł 51 cm waga 2750 przy wypisie 2500 - wszystkie najmniejsze ubranka jakie mialam byly o wiele za duze

reklama
Do góry