reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ale skoro dziecko zna takie slowo i go używa to raczej wina jego rodziców... Skoro wpadają mu od małego, ze to jest złe. A za kilka lat taki dzieciak moze sam okazać sie homo. Tego nie da się uwarunkować w żaden sposób genetycznie... Pociagu pluciowego też nie da się wyedukowac pokazujac od małego modelowe obrazki i hasła...

reklama
Po ta sa dwie plcie ktore na siebie dzialaja tak nie inaczej zeby tworzyc rodzine. To sa instynkty wrodzone. Reszta to po prostu anomalie badz blad w genach. Sa i byli tacy ludzie. I beda. I na sile ich nie da sie ukierunkowac seksualnie na normalnosc. Nikt mnie nie przekona zeby pary homo mialy dzieci. Dwie matki z instynktem? Badz dwoch facetow bez. To jest spoleczne zaburzenie.

Tak patologia, bicie i picie jest straszne. Ale tak naprawde wiekszosc kobiet same na to pozwalaja. Tlumaczenie ze nie ma sie wyjscia to dopiero zaburzenie. Daja sobie zrobic kilkoro dzieci a pozniej jakie to one biedne. Przeciez nikt nie zmienia sie z dnia na dzien.

Witam sie i ja, widze tez ze nie tylko ja dzisiaj zle spalam. Usnelam chwile po 22 a po 4 się obudzilam. Pić mi się chciało, wiercilam sie, jeszcze koty rozrabialy. Chociaz dobrze ze nie musze się zrywać jak niektóre z Was przed 8.

Tak juz w genach zachodza anomalie. Ci co zmieniaja plec od malego dziecka czesto czuja ze cos jest nie tak. Ostatnio byl o tym program naukowy.

Dlaczego moje dziecko mialo by nie znac slowa lesbijka. Skoro tak fachowo okresla sie kobiete w parze z kobieta. A wysmiewanie to juz inna kwestia.

Póki nasze społeczeństwo będzie zasciankowe to nic tego nie zmieni. Rodzice będą swoje przekladac dziecią a potem one będą to powielać, wytykac palcami i przesladowac. I żeby tylko potem nie okazało sie tak jak @kotomiś pisze, że oni tez moga okazać sie homo...

Mam kumpla geja i koleżankę lesbijke i jakoś sa normalnymi ludzi z normalnymi pasjami i praca. A co do posiadania dzieci to przykro mówić ale dysfunkcje najczesciej sa w "normalnych" rodzinach gdzie jest mama i tatus

A ja uważam ze mogą sobie być 2 mamy, czy 2 tatusiów, lepiej mieć taki dom i kochających bliskich wokół siebie niż dom dziecka...wiecie jak serce sie kraje jak spędza sie kilka godzin z dziećmi z domu dziecka a na koniec słyszysz od jednego "kocham Cię" nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić w takiej sytuacji... co powiedzieć...

Tyle ze z 2 strony nie mogą być w takich związkach krzywdzone dzieci psychicznie przez innych...przez kolegów, przez otoczenie...tu powstaje pytanie jak tego uniknąć, żeby dziecko nie było wytykane palcami, a w jego kierunku nie padały okrzyki "Twoja mama to lezba"!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pracujesz w domu dziecka? Emocjonalna masakra :((((

Witam z rana.
U nas szaro i buro.Nic mi się nie chcę.Na dodatek gardło zaczyna mnie pobolewać....kiedy się te choroby odczepią ode mnie.Dziś wracam do pracy...nie chcę mi się.
25_pixels u Was też tak wcześnie zaczyna się edukacja szkolna.Moje córeczki też mają speecj delays ale raczej spore i też dużo pracują z logopedą.Musi być zdolny Twój syn skoro ze speech delays tyle języków ogarnia.Moje w tej sytuacji że muszą 2 języki ogarnąć i zawsze uważałam że akurat mają w tym pecha.Bo pewnie z 1 szybko by im poszło a z 2 językami pod górkę mają.Choć starsza ogarnęła już fajnie i polski i angielski.Młoda nadal tylko polski włada ale rozumie po angielsku.Mówić po angielsku nadal nie chcę.
Ja też się za bardzo nie wyspałam przez te gardło.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry