reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Tak dobrymi. Jedna wziela dzieci i poszla do innej a tamta ubolewa. Dzieci to na pewno zadowolone z obrotu sprawy.
A patologia to juz zupelnie inna sprawa.

Mi by sie zwoje z mozgu wyprostowaly jakbym miala dwoje rodzicow tej samej plci.

A potem rozstanie i kto wezmie dziecko jak obie matki. W sumie to smieszna sytuacja.
A jak rozchodzą się pary dwuplciowe to jak jest? Kobieta odchodzi i zabiera dzieci, to samo. Rozwody i rozstania to już norma, ale wśród par homoseksualnych to upatruje się jakaś anomalię, nielogiczne. Dzieci też nie zawsze cierpią w takich sytuacjach, czasami lepiej

reklama
Dzień dobry:) ja dzisiaj dzień zaczęłam baaaaardzo słodko :/ bleeeee
Podejście nr 2 do glukozy, wypita i teraz walczę:) ale jest dużo lepiej niż ostatnio wiec jest szansa ze ja utrzymam w sobie ;) Haha
A i moja rada: nie pozwólcie żeby Wam zrobiły z ciepła woda! Ostatnio chyba to mnie tak zmulilo , a dzisiaj z zimna bez cytryny i o wiele lepiej.

A muszę sie poprawić, dzień przecież zaczęłam od porannej krwi na papierze! Wrrrrr

Miłego dnia! :)
Ja po tych 2 godzinach skocze na jakaś kanapkę z mc Donalda :) a co;) po drodze bedzie hihihi:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie lubie porownan. Zboczylas z tematu. Piszemy o zwiazkach homoseks...na szczescie w Polsce dla takich posiadanie dzieci jest zabronione. I chwala za to.

Dzag wlasnie w wiadomosciach mowili ze dzisiaj znowu macie darmowa komunikacje. A smog dotarl az do uzdrowisk gorskich a ludzie sie burza, ze musza placic oplate klimatyczna. Porazka.

@dzag82 Uśmiałam sie z tym byłym :) No oby oby tak było;)
Chwile nawet mieszkałam prawie w Mysłowicach :) na jezorze:) bo tak to prawie centrum s-ca ale na targ i giełdę do Mysłowic jeździłam :):)

Hello we wtorek...
Az boję się wstać. Wczoraj od 18 wróciły moje wymioty po 3 dniach przerwy i szalaly do 23... A muszę sie zwlec do gina z luxmed a wczesniej wpaść do xero... Uszzz coś czarno to widzę dzisiaj...

A co do 2 mam lub 2 tatusiòw... Wolę takie rozwiązanie niż patologiczna mama i tata co katuja, chleja i głodza dzieci. Nie jest powiedziane nigdzie, że to właśnie taki model rodziny jest tym jednym właściwym. Gdyby napisano w gazecie, że dwie homo skatowały na śmierć niemowle a wczesniej zgwałciły i wrzucily do rzeki byłaby afera na cały kraj lub dalej, zaś gdy media podają, że był to partner matki wiele osob przełącza na inny kanał, bo po co o tym sluchac... Czasami zwykle połączenie przynosi więcej bólu niż homo. Osobiscie mam koleżankę wychowywaną przez 2 mamusie. Nie jest "skrzywiona" ani nic. Sama ma męża i 2 dzieci już.

Dobry dzien, wiedzę ze nie tylko mnie męczą problemy ze spaniem... Porażka jakas poszlam spac dobrze po23 o 5 wstalam z moim, bo ssanie sie wlaczylo i chec na cos do picia... A potem o powrocie donormalnego spania mogłam zapomniec :( zasnęłam prze 7 i zaraz budzik i dzieci trzeba porozwozic... Ehhh ale przechodzilam to samo w kazdej ciąży więc co ja się dziwię. Ba szczęście ze spoje ie tej nocy nie dawało znac o sobie i nie musialam cudowac z poduszkami miedzy nogami.

Pisalyscie o tsh u mnie przed ciążą bylo 3.97 okres ok marca, we wrzesniu 2.86 i teraz styczen 2.2 czyli mieszcze sie w normie wysokiej ale normie dla I trym, ale lekarz jest zdziwiony ze wszystko jest ok i teraz bede powtarzać wyniki. Dodam ze w listopadzie i grudniu nie bralam lekow bo nie mogłam nic naczczo przelknac dzien zaczynac sie musial od śniadania albo wymioty. Obecnie biorę dalej eutyrox 25.

Ja lece zjesc serek wiejski i kaweee bo rano tylko na szybkiego płatki łykam.

reklama
A ja uważam ze mogą sobie być 2 mamy, czy 2 tatusiów, lepiej mieć taki dom i kochających bliskich wokół siebie niż dom dziecka...wiecie jak serce sie kraje jak spędza sie kilka godzin z dziećmi z domu dziecka a na koniec słyszysz od jednego "kocham Cię" nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić w takiej sytuacji... co powiedzieć...

Tyle ze z 2 strony nie mogą być w takich związkach krzywdzone dzieci psychicznie przez innych...przez kolegów, przez otoczenie...tu powstaje pytanie jak tego uniknąć, żeby dziecko nie było wytykane palcami, a w jego kierunku nie padały okrzyki "Twoja mama to lezba"!

Do góry