Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo ciepłe dłonie hehe (ja mam tylko po czerwonym winie), ale na udzie można grzać [emoji12]Hehehe trzeba mieć jeszcze w domu grzejnik żeby się patent sprawdzał [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No tak, ale nazwa długa chyba nie uraziłam? Po studiach czy nie, po prostu podziwiam takie zawody. A jak mowisz na osoby sprzątające? Poprawna nazwa: konserwator powierzchni płaskichTak dla sprostowania, nauczycielek wychowania przedszkolnego te panie są po studiach i to często nie jednych..
Tak dla sprostowania, nauczycielek wychowania przedszkolnego te panie są po studiach i to często nie jednych..
Dla mnie chore są rodziny dwu płciowe i patologiczne na wskroś. Wszyscy znamy takie. Przemoc, pijaństwo, zaniedbanie- to jest chore. Nie widzę natomiast nic chorego w dwóch kobietach, pewnie są dobrymi matkami.25_pixels dwie kobiety wychowujace dzieci to chore. Ok niech sobie sa takie zwiazki. Ale bez dzieci. Mam nadzieje ze w Polsce tego nie zalegalizuja nigdy.
Super, w domu najlepiej [emoji4]Wychodzę dzisiaj