reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
W temacie chusteczki kontra waciki- przez pierwsze miesiące też używałam wacików i wody. Na noc ciepła woda do termosu i dawaliśmy radę. Potem jak nie było problemów ze skórą przechodziliśmy na chusteczki.
Podgrzewacza nigdy nie miałam. Kiedyś ktoś pisał że w zastępstwie takiego gadżetu zostawiał opakowanie chusteczek na grzejniku ale to taki patent sprawdza się tylko w okresie grzewczym.

Hehehe trzeba mieć jeszcze w domu grzejnik żeby się patent sprawdzał [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurde, pogadankę miałam dzisiaj przy odbieraniu Tymka. Jutro do przedszkola nie idzie, bo kaszle sucho. Tzn teraz od kilku godzin nie kaszlnął ani razu, ale może to przez syrop.. Świetnie, bo ja jutro zaczynam rehabilitację, przez dwa tygodnie o 8:00, i nie wiem co ja z nim zrobię. Szlag mnie trafi. Jutro mąż ma wolne, bo ja dodatkowo usg na NFZ mam, to posiedzi z nim. Ale po prostu wyć się chce. Jakiegokolwiek lekarza dla siebie zaplanuję, wiecznie któreś dziecko mi te plany krzyżuje.
Wiesz mój ma tak po anginie. Kaszel mu został. Wzięłam go nawet do lekarza bo do mnie ze szkoły dzwonili. I nic ale to nic mu nie jest. Bezsensem jest trzymać dziecko w domu jak nic mu nie jest. Kaszel czasami pozostaje. Mi dali od lekarza papier, że może iść spokojnie do szkoły pomimo kaszlu. Tak to chyba jeszcze z dwa tygodnie bym go pod kluczem trzymała.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dzag82 no widzisz - ja osobiście nie stosowałam tylko gdzieś przeczytałam. W awatarze Bieszczady - wspomnienia z wakacji, widok z Chatki Puchatka na Połoninie Wetlińskiej
A wywiało nas za ziemią... Do Bytomia mam 120 km, w drugą stronę 100km do Wrocławia, wszędzie daleko... dostaliśmy działkę od rodziny i tu się wybudowaliśmy.

reklama
Ikulka super.
Guarana...biedne dzieci.Taki stres im fundować.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że to nie tak. One po prostu zrobiły kolejne ćwiczenia. Takie same jak na lekcji. Nie było zakuwania w domu i stresu bo jutro test. Tyle tylko że to ćwiczenia sprawdzające wiedzę z półrocza. To chyba bardziej ja jako rodzic przeżyłam szok ;)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry