reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@myycha widze, ze tez masz wizyte na czwartek :) i ja rowniez :) bede wtedy w 12t3d ciekawa jestem tej wizyty :) czekam juz jak na szpilkach. Jutro jeszcze ide oddac mocz do badania i we wtorek odbieram wyniki badan ktore robilam w piatek (hiv, toxo itp)... Na ktora masz wizyte ? Ja 11.30.. :)

ooo super, będzie znów dzień wizyt z tego co widzę :) ja mam badania prenatalne o 16:30. Przełożyli mi, miałam je mieć 24 i się trochę martwię jak z pomiarami, bo to będzie 13t5d, a na poprzednim usg maluch wyglądał na starszego o tydzień. Zobaczymy, ale doczekać się już nie mogę i też czekam jak na szpilkach :) A usg będziesz miała robione na tej wizycie?

Dzień dobry!

Przede wszystkim witam nowe mamusie:) naprawdę liczna grupa nam się tutaj zrobiła więc i produkcja postów idzie pełną parą.

Ikulka, Dorotea obyście jak najszybciej opuściły mury szpitala. Dobrze że jest lepiej!

Ja w piątek byłam na prenatalnych w Łodzi. Na usg wszystko super. Dzidzia rośnie - 6 cm ma. Nt 1,7. Termin mi się przesunął z 15.08.(wg OM) na 08.08. Teraz czekam na wyniki z krwi. Przyjdą pocztą.

Miłej niedzieli życzę, u nas ostatni dzień lenistwa od jutra dzieciaki wracają do szkoły i przedszkola po feriach więc trzeba w końcu zwiększyć obroty

Dzień dobry!

Przede wszystkim witam nowe mamusie:) naprawdę liczna grupa nam się tutaj zrobiła więc i produkcja postów idzie pełną parą.

Ikulka, Dorotea obyście jak najszybciej opuściły mury szpitala. Dobrze że jest lepiej!

Ja w piątek byłam na prenatalnych w Łodzi. Na usg wszystko super. Dzidzia rośnie - 6 cm ma. Nt 1,7. Termin mi się przesunął z 15.08.(wg OM) na 08.08. Teraz czekam na wyniki z krwi. Przyjdą pocztą.

Miłej niedzieli życzę, u nas ostatni dzień lenistwa od jutra dzieciaki wracają do szkoły i przedszkola po feriach więc trzeba w końcu zwiększyć obroty
Wiesz co będziesz mieć?

reklama
Do góry