reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Hej Dominika. Cieszymy się z Tobą. Ja czuję się fatalnie. Jestem juz tym załamana :-(
A który tydzień? Ja bałam się że wszystko przede mną bo wszyscy mnie straszyli mdłościami i wymiotami. Na szczęście obchodzę się bez tego, cieszę się bo byłby to dla mnie ogromny problem gdyż dziennie studiuję.
Ale na pewno niebawem Ci wszystko minie i będzie co raz lepiej :)

reklama
Witaj evelinia!!! Młodszego synka masz tylko 2msc starszego od mojej córy[emoji16] skąd jesteś?:)

Ja dziś na 40 urodzinach cioci siedzę... żarcia dużo ale nic mi tu nie pasuje... jedyne co jadłam to naleśniki szpinakowe z serkiem czosnkowym i łososiem wedzonym... tylko to...[emoji53]
Ja słodyczowa, uwielbiam sernik wzięłam gryza i stwierdziłam że jest fu... coś mi się ze znakami porobiło...

Ale za truskawkami ze śmietaną tęsknię!!! I maliny!!!

Marii już pazdziernikowowe mamusie??? Ostatnio nawet z ciekawości patrzyłam ale jeszcze niebyło... ale co sie dziwić czas leci! Nasze małe plamki są już. W pełni wyksztaltowanymi całkiem sporymi ludźmi!!!

Mycha my też pewnie w bugaboo bedzimy się wozić muszę go tylko do pożądku doprowadzić!!! Bo poszły mi łożyska w przednich kołach:( na szczęście w razie czego siostra ma od swojego... i od niej będę mogła pożyczyć jeszcze terenowe kółka wrazie czego[emoji16]
Witaj Kurektyna spać nie mogę ostatnio taka przypadłość ciążowa :D ja jestem z Pomorza a dokładnie z Chojnic
Dobrej nocki

Nic się nie wyspałam w tym szpiatalu.. masakra jakąś.. no mogę sobie miejsca znaleźć.
mi się słodkie tak odwidzialo ze jak siostra drożdżowe przyniosła to ja głupia zaczęłam z niej marmolade ściągać. ..
już plamienia nie mam i jutro chyba wychodze:)
Lerzy koło mnie dziewczyna co ma o dwa dni starsza ciaze i druga jest w 25 tygodniu i ma kamienia w nerkach i których się wczoraj dowiedziała...
fajne dziewczyny i fajny szpital. Tylko nie zrobili mi badania z krwi i nie wiem czemu ;( bo pewnie patrzyli na ostatnir wynikibi widzieli że jest ok

@myycha widze, ze tez masz wizyte na czwartek :) i ja rowniez :) bede wtedy w 12t3d ciekawa jestem tej wizyty :) czekam juz jak na szpilkach. Jutro jeszcze ide oddac mocz do badania i we wtorek odbieram wyniki badan ktore robilam w piatek (hiv, toxo itp)... Na ktora masz wizyte ? Ja 11.30.. :)

Pozdrawiam ze szpitala jeszcze. Objawy prawie ustapily, przyczyna nieznana. Czekam na obchod, bo chce do domu i tam sie dolecze do konca. Od srody nie mialam usg, wiec nie wiem nawet co z dzieckiem :/
Tęsknię tez za praca normalnie eh.

Ikulka przynajmniej nie masz plamienia i jesteś spokojniejsza, że wszystko ok. Jutro już pewnie będziesz w domu! :) Dorotea najważniejsze, że jest lepiej! A ile już leżysz? Witam nowe dziewczyny fajnie, że jestescie;) ja też mam termin z OM na 16.08 ale z usg na 10.08 ;) a ja mam badanie genetyczne w środę o 17. I już się stresuje. Mogłaby już być środa.. ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Leze 5 dzien. Wynik posiewu bedzie w poniedzialek i na to czekaja lekarze. Dodatkowo zrobil mi sie jakis ropien na pupie i mam to lekarzowi pokazac. Mam nadzieje, ze to zwykly pryszcz i ze nie zlapalam w szpitalu zadnego gronkowca czy innego swinstwa :/

reklama
Do góry