reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Hej Dominika. Cieszymy się z Tobą. Ja czuję się fatalnie. Jestem juz tym załamana :-(
A który tydzień? Ja bałam się że wszystko przede mną bo wszyscy mnie straszyli mdłościami i wymiotami. Na szczęście obchodzę się bez tego, cieszę się bo byłby to dla mnie ogromny problem gdyż dziennie studiuję.
Ale na pewno niebawem Ci wszystko minie i będzie co raz lepiej :)

reklama
Witaj evelinia!!! Młodszego synka masz tylko 2msc starszego od mojej córy[emoji16] skąd jesteś?:)

Ja dziś na 40 urodzinach cioci siedzę... żarcia dużo ale nic mi tu nie pasuje... jedyne co jadłam to naleśniki szpinakowe z serkiem czosnkowym i łososiem wedzonym... tylko to...[emoji53]
Ja słodyczowa, uwielbiam sernik wzięłam gryza i stwierdziłam że jest fu... coś mi się ze znakami porobiło...

Ale za truskawkami ze śmietaną tęsknię!!! I maliny!!!

Marii już pazdziernikowowe mamusie??? Ostatnio nawet z ciekawości patrzyłam ale jeszcze niebyło... ale co sie dziwić czas leci! Nasze małe plamki są już. W pełni wyksztaltowanymi całkiem sporymi ludźmi!!!

Mycha my też pewnie w bugaboo bedzimy się wozić muszę go tylko do pożądku doprowadzić!!! Bo poszły mi łożyska w przednich kołach:( na szczęście w razie czego siostra ma od swojego... i od niej będę mogła pożyczyć jeszcze terenowe kółka wrazie czego[emoji16]
Witaj Kurektyna spać nie mogę ostatnio taka przypadłość ciążowa :D ja jestem z Pomorza a dokładnie z Chojnic
Dobrej nocki

Nic się nie wyspałam w tym szpiatalu.. masakra jakąś.. no mogę sobie miejsca znaleźć.
mi się słodkie tak odwidzialo ze jak siostra drożdżowe przyniosła to ja głupia zaczęłam z niej marmolade ściągać. ..
już plamienia nie mam i jutro chyba wychodze:)
Lerzy koło mnie dziewczyna co ma o dwa dni starsza ciaze i druga jest w 25 tygodniu i ma kamienia w nerkach i których się wczoraj dowiedziała...
fajne dziewczyny i fajny szpital. Tylko nie zrobili mi badania z krwi i nie wiem czemu ;( bo pewnie patrzyli na ostatnir wynikibi widzieli że jest ok

@myycha widze, ze tez masz wizyte na czwartek :) i ja rowniez :) bede wtedy w 12t3d ciekawa jestem tej wizyty :) czekam juz jak na szpilkach. Jutro jeszcze ide oddac mocz do badania i we wtorek odbieram wyniki badan ktore robilam w piatek (hiv, toxo itp)... Na ktora masz wizyte ? Ja 11.30.. :)

Pozdrawiam ze szpitala jeszcze. Objawy prawie ustapily, przyczyna nieznana. Czekam na obchod, bo chce do domu i tam sie dolecze do konca. Od srody nie mialam usg, wiec nie wiem nawet co z dzieckiem :/
Tęsknię tez za praca normalnie eh.

Ikulka przynajmniej nie masz plamienia i jesteś spokojniejsza, że wszystko ok. Jutro już pewnie będziesz w domu! :) Dorotea najważniejsze, że jest lepiej! A ile już leżysz? Witam nowe dziewczyny fajnie, że jestescie;) ja też mam termin z OM na 16.08 ale z usg na 10.08 ;) a ja mam badanie genetyczne w środę o 17. I już się stresuje. Mogłaby już być środa.. ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Leze 5 dzien. Wynik posiewu bedzie w poniedzialek i na to czekaja lekarze. Dodatkowo zrobil mi sie jakis ropien na pupie i mam to lekarzowi pokazac. Mam nadzieje, ze to zwykly pryszcz i ze nie zlapalam w szpitalu zadnego gronkowca czy innego swinstwa :/

reklama
Do góry