reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witam dziewczyny. Ja chyba już zdrowieje. Co prawda cały czas zapchany nos ale co zrobić.
Wracając do Waszego tematu też bym chciała chodzić do szkoły rodzenia i będę musiała się dowiedzieć czy można i gdzie się zapisać. ;)
Ja niestety od kilku dni, nie stosuje żadnego zdrowego żywienia. Wręcz właśnie nawet obiadów nie robię... najchętniej jadalnym tylko cos słodkiego, lizaki, serki, batoniki... żyjącym tylko przekąskami.
Muszę coś ze sobą zrobić bo w końcu będę miała jakiś niedobór witamin.

A co do witamin.
Zmienilyscie już witaminy na
2 trymestr? Jakie bierzecie? I czy osobno lykacie dodatkowo omega 3?
:)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaj evelinia!!! Młodszego synka masz tylko 2msc starszego od mojej córy[emoji16] skąd jesteś?:)

Ja dziś na 40 urodzinach cioci siedzę... żarcia dużo ale nic mi tu nie pasuje... jedyne co jadłam to naleśniki szpinakowe z serkiem czosnkowym i łososiem wedzonym... tylko to...[emoji53]
Ja słodyczowa, uwielbiam sernik wzięłam gryza i stwierdziłam że jest fu... coś mi się ze znakami porobiło...

Ale za truskawkami ze śmietaną tęsknię!!! I maliny!!!

Marii już pazdziernikowowe mamusie??? Ostatnio nawet z ciekawości patrzyłam ale jeszcze niebyło... ale co sie dziwić czas leci! Nasze małe plamki są już. W pełni wyksztaltowanymi całkiem sporymi ludźmi!!!

Mycha my też pewnie w bugaboo bedzimy się wozić muszę go tylko do pożądku doprowadzić!!! Bo poszły mi łożyska w przednich kołach:( na szczęście w razie czego siostra ma od swojego... i od niej będę mogła pożyczyć jeszcze terenowe kółka wrazie czego[emoji16]

Witam dziewczyny. Ja chyba już zdrowieje. Co prawda cały czas zapchany nos ale co zrobić.
Wracając do Waszego tematu też bym chciała chodzić do szkoły rodzenia i będę musiała się dowiedzieć czy można i gdzie się zapisać. ;)
Ja niestety od kilku dni, nie stosuje żadnego zdrowego żywienia. Wręcz właśnie nawet obiadów nie robię... najchętniej jadalnym tylko cos słodkiego, lizaki, serki, batoniki... żyjącym tylko przekąskami.
Muszę coś ze sobą zrobić bo w końcu będę miała jakiś niedobór witamin.

A co do witamin.
Zmienilyscie już witaminy na
2 trymestr? Jakie bierzecie? I czy osobno lykacie dodatkowo omega 3?
:)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm.. Ja z witamin biorę tylko Acti Folin 2mg (2x dziennie) i magnez z witaminą B6. Jak pytałam swoich dwóch lekarzy to mówili że jeszcze nic innego nie brać..

A widziałyście styczniowe mamcie? Mają na forum trochę ponad 1300 stron z wpisami, a my ponad 900. Jak będziemy rodzić, czyli być ma ich etapie to pobijemy rekordy w ilości wpisów hehe ;D

Hej laski :-)

Po malu wracam do zywych :p , gardlo juz nie boli, tylko jeszcze zatkany nos i chrypa, no i mdlosci prawie przeszly, tylko wieczorem jak nie moge zasnac to wracaja chyba z glodu :p , ale ost zjadam przed spaniem kiwi i jest lepiej ;-)

Bardzo sie ciesze, ze wizyty udane :-)

Witam nowe mamusie :-D

No i za te bidulki, ktore maja dalej intensywne oznaki ciazowe , niepokojace krwawienia i bole trzymam &&&&&& zeby juz te dolegliwosci uciekly gdzie pieprz rosnie ;-)

O czym tam ost pisalyscie ?? aaa zachciewajki hmmm ja to ost cos bym zjadla ale sama nie wiem co ... , ale najlepiej mi "wchodza" warzywka i owoce, a od dwoch dni zajadam sie wlasnie truskawkami (z Hiszpanii, bo u nas juz sa ;-) ) i o dziwo nawet maja smak truskawki :-) . Wozek bedziemy mieli po Nel, tylko chce dokupic taka dostawke dla niej, zeby mogla sobie stac :-) . No i do szkoly rodzenia nie chodzilam i raczej przy czwartym dziecku nie pojde hihi ;-)

Pozdrowionka dla Wszystkich i kciukasy za kolejne wizyty :-***

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny ja to ciemna masa jestem w ciazy heheh[emoji23] jestem Dominika termin mam na 16.08 podczytuje Was od początku i wkurzona czemu nie umiem się zalogować A ja teraz dopiero się zorientowałam ze można aplikację zainstalować [emoji28] masakra nie mam do swoich blondynkowych zagrań już siły heheh

Ps laski tempo pisania macie takie że ciężko być na bieżąco hehhe [emoji38]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Truskaweczka2017 nie wzięłam tego pod uwagę hihi [emoji14]

A co do mdłości to u mnie 12 tydzień i bywa różnie. Mdłości mam od 5 tygodnia. Przez pierwsze 4 tygodnie była masakra.. Potem tak w kratkę. Dzień bez, dzień z. Dziś na przykład były wymioty..

Napisane na 6039H w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry