reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@evelinia też tak myślę :happy:

@--Aga-- uważam, że w tym czasie dziecko może myć po prostu młodsze (np. mogła być późna owulacja, co ja podejrzewam), do pewnego czasu też wszystko jest niewymiarowe, więc jakoś nie wierzę w te badania tak wcześnie, ale może się mylę, lekarzem nie jestem ..
doktorek wyciszonym głosem mi mówił, że może mnie czekać amnio, a ja potem 3 dni studiowałam internet dniami i nocami .. uważam, że wystąpiłoby przy tych wadach coś jeszcze, a u nas wszystko jest ok .. może to naiwne nie wiem ..

reklama
@AniaCk w Zakopanem jestes ? Ja planuje wyjazd 10 lutego. Taki walentynkowy weekend, nienawidze zimna i mam nadzieje ze trafimy na piekne sloneczko i temperature na plusie bo mamy glownie w zamiarze spacerowac, podziwiac.. Narty nas nie interesuja .. Ciekawa jestem jak tam w Zakopanem, czy duzo ludzi i jak wrazenia

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@luska1979 - chyba mam depresję ciążową :-( kręgosłup przeszedł - po tej kuracji podłogowej. Zaniedbalam siebie i dom. Nie mam siły wstać z łóżka. Czuję się jakbym miała grypę. Kości i mięśnie mnie bolą. Wymiotuje i szarpie mnie co chwile. Jestem wrak. Czuję się nie atrakcyjna. Nie mam ochoty na sex. Brwi mi zarosly nogi jak u sarny. Jestem zakapiorem. Jutro mam iść do pracy po dwóch tygodniach wolnego. Nie wyobrażam sobie tego :-( mówią, że ciąża nie choroba. A ja się czuję gorzej niż chora :-( mam dość :-(
Kochana trzymaj się[emoji4] to normalne że się tak czujesz, wymioty Cię osłabiają i ciało ma dość, ciąża to duże obciążenie organizmu. Weź siebie przyjemną i długą kąpiel, wykoś włosy i brzuch do góry. Wrócisz do pracy i wróci ci rutyna może pomoże, współczuję u mnie już po chorobie i mniej mdli. Bądź dzielna ściskam

@luska1979 - chyba mam depresję ciążową :-( kręgosłup przeszedł - po tej kuracji podłogowej. Zaniedbalam siebie i dom. Nie mam siły wstać z łóżka. Czuję się jakbym miała grypę. Kości i mięśnie mnie bolą. Wymiotuje i szarpie mnie co chwile. Jestem wrak. Czuję się nie atrakcyjna. Nie mam ochoty na sex. Brwi mi zarosly nogi jak u sarny. Jestem zakapiorem. Jutro mam iść do pracy po dwóch tygodniach wolnego. Nie wyobrażam sobie tego :-( mówią, że ciąża nie choroba. A ja się czuję gorzej niż chora :-( mam dość :-(
Witaj Mahoniowa
Jeśli mówimy o pięknym stanie jakim jest ciąża to uwierz ale ja w ani jednej ciąży nie miałam takiego przekonania
Brak sił,ciągle jakieś przypadłości szczerze mówiąc jak dla mnie ciężki okres.
Ale mimo wszystko cieszę się, że mogę tego doświadczać ☺ będzie lepiej zwłaszcza jak dzidzia w brzuchu zacznie dokazywać :D
Mi za to meszek na twarzy zrobił się wyraźniejszy wtf co prawda nie jest ciemny ale jest bardziej widoczny a na nogach,brwi ach włosków mniej i sama nie wiem o co kaman taka anomalia ciążowa

Mahoniowa...ja wczoraj nogi ogolilam bo mialam wlosy dluzsze niz moj facet;)

Siedze wiecznie pod koldra i wszystko mam gdzies. Ostatni sex byl w sylwestra i nad tym najbardziej ubolewam bo przed ciaza mielismy wspaniale zycie lozkowe.

Dziękuję za wsparcie dziewczynki. Leżę bo znów wizyta w toalecie była. Widzę że mężowi mnie żal jak widzi moje mordęgi. Mam duże wsparcie w nim.

Witam się z wami niedzielnie! Miałam wczoraj miały obchód z mężem po niemowlęcych działach, jejku jakie to wszystko słodziaśne :) Oglądaliśmy też wózki i super już się nie mogę doczekać tego zakupu, bo niektóre wydają się być naprawdę lekkie i obrotne. Chcieliśmy też zobaczyć kołyski ale akurat nic nie było na wystawie, w każdym razie powoli zaznajamiamy się z tematem :p
Poza tym budzę się w nocy, ciągle ten sam problem, nie mogę znaleźć dobrej pozycji :p

Mahoniowa...ja wczoraj nogi ogolilam bo mialam wlosy dluzsze niz moj facet;)

Siedze wiecznie pod koldra i wszystko mam gdzies. Ostatni sex byl w sylwestra i nad tym najbardziej ubolewam bo przed ciaza mielismy wspaniale zycie lozkowe.
Wiem coś o tym bo u mnie też było wspaniale...

reklama
Ale jeśli chodzi o seks też w ogóle nie mam ochoty. Jest raz na ile i to bez rewelacji. Mąż niby rozumie ale jest mi go trochę szkoda :/ i nie wiem czy to minie czy już tak będzie do końca [emoji22]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry