Ooo mamusiu, już myślałam, że nie jestem głodna, ale przyszłam tutaj i już bym jadła po Waszych wpisach jakąś zupkę, mizerię, młode ziemniaczki z koperkiem omommmoommm też się nie mogę doczekać sezonu na warzywka i owoce!! Ale pocieszyłam się właśnie zasmażaną białą kapustą, właśnie zrobiłam na jutro na obiad i pół zeżarłam
rolady niedługo będę kończyć, ciekawe, czy cokolwiek zostanie na jutro
Pisałyście o warsztatach, ja wczoraj byłam po raz enty na Bezpiecznym Maluchu, fajna rzecz ze względu na pierwszą pomoc. Jak widzę zachowania ludzi, którzy pierwszy raz podchodzą do próby uratowania lalki to myślę, że takie szkolenia powinny być obowiązkowe dla wszystkich
@marii19 mnie to przeraża, że ten czas tak szybko leci. Do sierpnia to raz dwa przeleci, Jaśka urodziłam 28 lipca, więc ciąże przechodziłam praktycznie w identycznym czasie jak teraz i pamiętam, że do końca roku mi się dłużyło, a potem do wakacji to srruuuu przeleciało. Ja nadal do końca nie wierzę w to, że w ciąży jestem
teściowa przed chwilką była i mówi na wejściu, że to na pewno będzie dziewczynka, bo z chłopakami to się już w tym czasie toczyłam, a teraz to w ogóle po mnie nie widać xD takie tam pocieszenie
ciekawe, czy w czwartek się dowiem kto tam siedzi
Ja na słodkie w ogóle nie patrzę, mam ciągle smaka na zupy właśnie, jakąś kiełbachę, coś ostrego a potem zaraz kwaśne
Wybrałyście już wózki? Widziałam, że gdzieś ten temat już mignął. My sprzedaliśmy nasz po chłopcach i zdecydowaliśmy teraz nie kupować już nowego. Już znalazłam kilka ofert Bugaboo cameleon i pewnie niedługo będziemy zamawiać