reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@Adeline89 @Nusia123 no właśnie ostatnia miesiączka 02 października dlatego zgłupiałam no ale z kolei na 1 usg 15 listopada ciąży nie stwierdzono a 7 grudnia pęcherzyk wyglądający na 3-4 tygodnie :O

reklama
Tez tatez
Dzien dobey wszystkim :)
Dzis mialam pierwsza zachcianke :-D drozdzowka z duza iloscia marmolady tak zeby byla taka mokra hehe ale nigdzie nie znalazlam tej ktora mi sie marzy :laugh2:
I przed chwila nie fajne uczucie... nagle zrobilo mi sie goraco ciemno przed oczami i krecilo mi sie w glowie jakbym szybko nie usiadla to bym padla chyba... czy to normalne? Yhhh jeszcze troche i w koncu wizyta :blink:
tez tak mialam w tamtym tyg ,ze prawie mdlałam, trzymam kciuki za wizytę daj znać

@Niespodzianka odezwij sie

Ale dzisiaj zaszalałam. Zaprowadzilam mlodego i po 9 znowu spalam az do 11.30 [emoji23][emoji23] caly tydzie na pelnych obrotach wiec sobie pozwoliłam ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

też macie takie zaparcia już. Masakra chyba musze kupic to co kiedys w ciazy lekarz mi polecił, bo aż mnie brzuch boli. A później boje sie, ze za bardzo się wysilam i dziecku cos zrobię. Sory,ale śmierdzący temat zapodałam. A swoja droga kiedy dowiedziałyście sie o płci dziecka? Ja wiedziałam przy synie w 13 tyg cały czas rozkraczony był ;)

Cześć dziewczyny, są jakieś wieści od Niespodzianki? Strasznie się martwię o nią

Ja mam dalej takie lekkie mdłości, gapię się w lodówkę i nie mam pojęcia co zjeść.. dzisiaj rano nasmażyłam naleśników chociaż zwykle ich nie jadam i właśnie się obżeram. Problem mam z piciem, bo mi nic nie smakuje.

Rany boskie, cc na żądanie? Myślałam, że to tylko legendy o kobietach, które same decydują się na cięcie, niezły zonk ;) ale nie oceniam. Potem możesz żałować, to Twoja sprawa, warto przeżyć tą chwilę i potem normalnie funkcjonować, jak to natura zaplanowała ;) jestem po dwóch porodach sn i nie wyobrażam sobie rodzić inaczej.

też macie takie zaparcia już. Masakra chyba musze kupic to co kiedys w ciazy lekarz mi polecił, bo aż mnie brzuch boli. A później boje sie, ze za bardzo się wysilam i dziecku cos zrobię. Sory,ale śmierdzący temat zapodałam. A swoja droga kiedy dowiedziałyście sie o płci dziecka? Ja wiedziałam przy synie w 13 tyg cały czas rozkraczony był ;)
ja też mam ehhh przez nie już w pierwszej ciąży nabawiałam się cholernych hemoroidów, których do teraz nie umiem wyleczyć :/
My o Krzysiu dowiedzieliśmy się w 16 tygodniu, w drugiej ciąży chcieliśmy mieć niespodziankę, ale miałam amniopunkcję i w wyniku od razu podają również płeć, więc się wydało ;) może teraz się uda z niespodzianką ;)

No ja niestety też mam :/ oczywiście boję się przeć bo myślę ze mi się dziecko odkleji ;) wiem że to głupie ale serio tak mam;)

U mnie dzisiaj od rana mdłości i zawroty głowy ;/

@myycha podziwiam że wytrzymacie i chcecie niespodziankę ja to już bym najchętniej chciała wiedzieć hahaha

p19u9jcg46hpk5mw.png

Tak tak mam to samo z zaparciami 4 dzien :( jestem rozdrazniona juz tym....

Z mlodym dowiedzialam sie w dniu wywolywania porody w 41 tyg ciazy - porod naturalny
Z mloda cos koło 28 tyg i tez porod naturalny 8 dni przed terminem

Dobra ide zjesc pierwsze dzisiaj sniadanie bo rzoladek mi wypadnie

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz jestem ciekawa co będzie nie wytrzymałabym do porodu
@marii19 właśnie tez się o to boję i hamuję mnie to dopiero.
@myycha ja tez chciałam naturalnie,ale niestety. Dlatego nie polecam cc, jak ja widziałam jak tamte kobiety chodzą, latają z dziećmi są ,a my po cc z drugą babką zdychałyśmy,ani wstac, ani na bok lipa, i musieliśmy czekac zawsze, bo nam dziecko na chwile dawały i zabierały lipa smutno mi było, ja tym bardziej nie brałam przeciwbólowe,bo miałam pokarm i karmiłam, ale większość kobiet nie na. Przy sn masz ból w trakcie, a tu ciągnie sie miesiącami czasem. Kurczę ciekawe jak teraz bedzie

Do góry