@Adeline89 A to widzisz, każdy inaczej. Pewnie też od organizmu zależy.
Mi się udało bez cc, choć w szpitalu, nawet moja lekarka się nastawiali na cesarkę.
Mi się udało bez cc, choć w szpitalu, nawet moja lekarka się nastawiali na cesarkę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie ta ciaza jest onna niz z synem i corką wiec ciezko powiedziec [emoji23][emoji23][emoji23] z uroda mi sie nie sprawdziło w żadnej ciaży jedynie co faktycznie było widoczne to wielkośc i ułożenie brzuchaMi też obojętne , ale fajnie by było mieć dla odmiany córkę , ciąża jest inna niż ta z synem [emoji14] mówią,że dziewczynka zabiera urodę, ale to nie prawda ,ja z synem miałam takie syfy i brzydka byłam, a teraz jakaś taka cera ładna mi się zrobiła sama sobie się dziwie , może córa będzie [emoji14]
@ Elize druga cesarka jest gorsza, bo tworzą już się zrosty po poprzedniej i dłużej trwa pytałam znajomych co miały dwa razy, no i ponoć dłużej się dochodzi niż po pierwszej
Kochana no to mozemy przybic sobie piateczke ale zazdro że rozstepow nie masz. Mi w ostatnim dniu przed planowanym terminem popekala skora na brzuchu i bokachTaki brzuch miałam w 7 miesiącu a przez kolejne dwa miałam o wiele jeszcze większy, bo zazwyczaj na koniec rośnie dopiero, nie którzy mnie pytali , czy dwojaczków nie mam i jak robili mi cc to sami się dziwili, że tam jedno dziecko
Wow! No powiem Ci że brzuch pokaźny!Taki brzuch miałam w 7 miesiącu a przez kolejne dwa miałam o wiele jeszcze większy, bo zazwyczaj na koniec rośnie dopiero, nie którzy mnie pytali , czy dwojaczków nie mam i jak robili mi cc to sami się dziwili, że tam jedno dziecko
Kochana mi też wyszły po porodzie jak waga mi spadła to dopiero wtedy, niestety, ale rozstępy genetyczne, a u mnie mama ma dość dużo, ja ma bardziej na biodrach, na brzuchu mało co widoczne, nie mam takich typowych tygryskich, bardziej takie jak nastolatkowie co dojrzewają i chudną i mają takie małe cienkie, powiem ci ,że nawet wyszły mi pojedyncze od węwnetrznej strony jak masz kolana, ale trudno nic się z tym nie zrobi , teraz już brzuch rozciągnięty to może ,aż tak nie będzie. A smarowanie nic nie daję, ja smarowałam i nic mi nie pomogło, po prostu kto ma mieć będzie miał. Nie ma co się przejmować ważne,że dziecko zdroweKochana no to mozemy przybic sobie piateczke ale zazdro że rozstepow nie masz. Mi w ostatnim dniu przed planowanym terminem popekala skora na brzuchu i bokach
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom