reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Oj pospałabym sobie, a tu trzeba jeszcze w pracy siedzieć.
Ja jakoś przy połówkowym usg się dowiedziałam co będzie. Teraz też chciała jak najszybciej wiedzieć.
A o cc...to ponoć drugą lżej się przechodzi, tak słyszałam.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Oj pospałabym sobie, a tu trzeba jeszcze w pracy siedzieć.
Ja jakoś przy połówkowym usg się dowiedziałam co będzie. Teraz też chciała jak najszybciej wiedzieć.
A o cc...to ponoć drugą lżej się przechodzi, tak słyszałam.

Kochana to zwiń sie w kłebuszek i napisz karteczke "zaraz wrazam ... no dobra za 2 h"[emoji23][emoji23]
Ja zjadlam 3 podwójne kromki z nutella i sie ledwo ruszam. Glupia jestem moglam zjesc jedną a po godzince dwoch kolejna ale nie trzeba bylp sie najesc w mencie ha ha[emoji13] [emoji13]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@Tyllkaaa dobry pomysł [emoji23]
A jak się chce jeść to co zrobisz...musisz [emoji6]. Dziecku nie odmówisz [emoji3]. Mnie wczoraj na pistacje wzięło i tak się zapchałam na wieczór [emoji4]

@Aluska22 takir zawroty głowy są normalne w ciąży. Zmienia się objętość krwi i jej ciśnienie. Ja też mam często zawroty głowy i robi mi się ciemno przed oczami.
@Adeline89 w poprzednich ciążach nie miałam problemu z zaparciami. Teraz póki co też nie mam i oby tak zostało :D z synkiem dowiedziałam się w 17tc :) jestem ciekawa płci ale dla mnie to bez różnicy aby maleństwo było zdrowe i ciąża przebiegała prawidłowo.
Wy tak o jedzeniu a ja na nic nie mam ochoty. Na samą myśl o jedzeniu jest mi niedobrze :(
My właśnie wracamy z zakupów wyprzedażowych :D padam na twarz.

Aluska i Truskaweczka ja tez wczoraj placilam za przedszkole a tam tak goraco modlilam sie zeby nie zemdlec dzasta najwazniejsze ze jestes w ciazy kochana moze dzidzia ma 3-4 tyg tzn ze ty jestes w 5-6 tyg?? :) najwazniejsze ze masz juz malenstwo w brzuszku :):)
Ja mialam zaparcia ale nie jkies straszne bralam lactulosum syrop :)

Aluska 22 z synem okolo 20 tyg sie dowiedzialam a z corka dopiero 24 tydz plakalam jak bobr a moj maz ze mna bo bardzo chcielismy po synku coreczke a bylam pewna ze nosze chlopca:)
Teraz tez chce wiedziec co byscie chcialy ?? Co juz macie?? Ja parke syn corka chcialabym druga corke ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe!!!

Aluska 22 z synem okolo 20 tyg sie dowiedzialam a z corka dopiero 24 tydz plakalam jak bobr a moj maz ze mna bo bardzo chcielismy po synku coreczke a bylam pewna ze nosze chlopca:)
Teraz tez chce wiedziec co byscie chcialy ?? Co juz macie?? Ja parke syn corka chcialabym druga corke ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe!!!
U mnie parka i tez corcie bym chciala ale będe sie cieszyc z tego co Bóg da, oby zdrowe <3
Mnie ostatnio w Tesco w ogromnej kolejce se slabo zaczelo robic i musialam wyjsc

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi też obojętne , ale fajnie by było mieć dla odmiany córkę , ciąża jest inna niż ta z synem :p mówią,że dziewczynka zabiera urodę, ale to nie prawda ,ja z synem miałam takie syfy i brzydka byłam, a teraz jakaś taka cera ładna mi się zrobiła sama sobie się dziwie , może córa będzie :p

@ Elize druga cesarka jest gorsza, bo tworzą już się zrosty po poprzedniej i dłużej trwa pytałam znajomych co miały dwa razy, no i ponoć dłużej się dochodzi niż po pierwszej

Do góry