reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witam z rana.
A ja nigdy nie słyszałam o markach carters and children place.Pewnie jakaś zacofana jestem.Moje dzieci mają ciuszki przeważnie z nexta i zary bo mają cudne ciuszki dla dziewczynek oraz marks and spencer,mothetcare jak były młodsza no i lubiłam bhs ale jak wiecie tych sklepów już nie ma w UK.To marki raczej z górnej półki.Z tańszych to z george i primarka czasem.
Ale zawsze też lubiłam te Wasze polskiej produkcji śpioszki z kaftanikiem w komplecie.Jakość niezbyt ale kilka prań zawsze wytrzymały a wyglądają cudnie na maluszku.
A jeśli chodzi o przeceny w UK to rozczaruje Was głównie też szajs trafia na te przeceny 90% czy 70%.Szybciej coś fajnego upolujesz z tych mniejszych przecen np.20%.
Dzag82 bo to jest krzesełko ale jest tak uniwersalne że opłaca się za to cenę i naprawdę do 3 r.ż dziewczyny mi w nim urzędowały.Już pod sam koniec przy Wiki nową ceratkę miało z ebaya.
Tak z pepco jakoś ciuszków nie jest dobra.Jak tutejsze ciuszki zawsze mi dla Wiki po Emi zostawały to te z pepco niestety nie.A Emi nie niszczy ciuszków bardzo bo zawsze też ich dużo ma więc wynosi tyle a poza tym jest spokojna więc ciuszki po niej zawsze w dobrej kondycji miałam

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurektyna zgadzam się całkowicie z Tobą.Dla takiej mamy jak ja która może liczyć tylko dla siebie bo babcie i ciocie nie pomogą a trzeba jeszcze i obiad ugotować i dom posprzątać takie krzesełko to wybawienie.
U nas też jak drzemka się zdarzyła w tym krzesełku to było to 20 minut po posiłku a nie kilka godzin regularnej drzemki.
Kurektyna nigdy nie wiadomo choć Ci tego nie życzę ale mi się trafiło takie drugie dziecko mimo że pierwsze było bardzo spokojne i też korzystałam z różnych wynalazków ułatwiających życie mam np.bujawka która huśta sama wózek bo moja bez bujania nie zasnęła.

25_pixels ja się nie mogę też już doczekać wiosny ale dlatego że nie lubię zimy.Dziś rano auto odmrażałam z 15 minut...
nienawidzę tego.
Ag.ta współczuję mężowi tej nogi.

Ciekawe czy u nas w lidlu będzie też ta sama promocja.Często mamy te same promocje co Wy w PL.A ciuszki z lidla dla maluchów są naprawdę dobrej jakości.
Wiktoriaa i Twoja dzidzia też zawstydzona.Śliczna.

Mnie też głowa dziś z samego rana bolała klusek.
Mi mama wydzierga komplecik buciki,czapeczka i sweterek..
dla każdego dzidziusia miałam.
U mnie 12 tc.a mdłości już brak tylko nadal nie wszystko mi smakuje.

Klusek współczuję tych wymiotów.
O nadrobiłam Was.
A ja idę się położyć i trochę pospać zanim odbiorę Wiki z przedszkola bo potem muszę już dziś po Emi też jechać.A mróz u nas dziś tęgi.

No właśnie też mi koleżanki mówiły, że lidlowe ciuszki są dobrej jakości. Ja nigdy nic tam nie kupowałam ale może się wybiorę skoro promocje.. ;-) fajne to krzesełko, o którym rozmawiacie! I tak się zastanawiam czy nie zacząć na nie ośczedzac to może się uzbiera przez te parę miesięcy;-)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry