reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Wszystko zwracam. Furagine caly dzien. Na zolto zwracam. Napisalam do ginekolog. Bo nie daje rady tych tabletek brac. Niewiem jak pozbede sie bakterii

reklama
AniaCK, o jak Ci wyjazdu w góry zazdroszczę :rolleyes2: Gdzie jedziesz?

Wiktoria, śliczne Maleństwo :tak:

Ikulka, jak nie żywa krew, tylko pojedyncze brązowe pasmo w śluzie, to ja bym nie jechała nigdzie, tylko się położyła i obserwowała co jakiś czas. Jak się pogorszy to na IP. Z rana nie ma co jechać na IP. Mają planowe przyjęcia na oddział, naczekasz się jak głupia jeśli nie ma nagłego przypadku.

MamaT, super tak sobie samemu umieć coś uszyć, na szydełku czy na drutach zrobić :tak: Zazdroszczę :-p

Dzieciaki odwiozłam rano, do pracy ze zwolnieniem podjechałam, śniadanie zjedzone a teraz się obijam :laugh2:. Zjem frytki :rolleyes2: i biorę się za sprzątanie.

Dola mam przez to zwracanie. Czesto placze. Kiedy to sie skonczy. Ciaza to najgorszy stan. Pierwsza tez zle przeszlam.

Jak myślałam zwiększyła mi euthyrox do 75 i kaxala lykac jodiks 200 przy moim hashimoto . Kontrola za miesiac ponad grafik bo ciaza.
Emila po skierowanie na ft4 i 3 mozesz isc do zwyklego internisty

@klusek Ojoj.. Bo ta furagina taka strasznie niesmaczna jest :( Lekarz na sms- super! :) Mój na szczęście zawsze mówi żeby dzwonić w razie pytań i potrzeby. Prevomit i mi zalecił na początku ciąży, ale szukałam w 3 aptekach - nie było, więc się wkurzykam i olałam. Na szczęście aż tak dużo nie wymiotowałam.. :)

Ja będę polowac na spodnie. Podoba mi sie też pościel ale nie wiem czy nie za wcześnie.
Ja od rana nad kibelkiem. Najpierw kanapki i herbata ciepla potem pomidor...

A ja napisałam info na grupie Facebookowej mamusiek z mojego miasta, czy ma ktoś sprzedać spodnie ciążowe. I kurcze cała fala mam się odezwała! :D Jedna sprzedaje 2 pary spodni, spodenki i spódniczkę po 15 zł za sztukę! Na zdjęciu wyglądają jak nienoszone i mój rozmiar.. :) Pojadę dziś może zmierzyć :)

reklama
Chlusta ze mnie strasznie. A moj do 18 w pracy. Najbardziej zal mi mlodej. Siedzi sama w pokoju przed komputerem. Mialysmy isc do kuzynki ale nie dam rady.

Kotomis ja to od 2 dni tylko suche bulki i flipsy. Coraz gorzej

Do góry