reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Jeżeli bardzo się boisz to odwiedź lekarza ale według mnie nic się nie dzieje tym bardziej ze to nie żywa krew

Mnie o 6 obudzil bol glowy. Jem teraz bulke. Zrobilam herbate. Zobaczymy co dzien przyniesie. Dobrze ze juz od poniedzialku mloda do szkoly. Koniec laby. Wkurzona lazi ze brat hehe. Siostre chciala

Klusek ja też czekam aż moi do placówek wrócą dziś ich do koleżanki odstwiam wczoraj ja miałam jej dzieci dziś ona moje wiec spoko pojadę na małe zakupy na spokojnie i obiad zrobię nie mam pomysłu co by tu stworzyć

Dzień Dobry.
I ja zaczęłam 14 tydz a dolegliwości jakby większe. Owszem mdlilo nie od początku ale teraz to już nawet wymioty się pojawiają zwłaszcza rano ehh...też czekam na od oj.
Brzuch mnie ciągnie. .bobo robi sobie miejsce. I od dwóch dni męczą mnie bóle pleców .

Gratuluję udanych wizyt

A ja przegladam buciki robione na szydełku piękne chyba tez maluszkowi udziergam
1485499549-aaaaaa.jpeg

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry