reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
A ja dziś sama ubralam choinkę i padam z nóg...
34bw3e3klzo38bw9.png
Kochana ja dzisiaj wszystkie 2 piętra odkurzylam i pomylam podlogi i tez pada z bolem brzucha :(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Współczuję... ja poronilam w 6 tygodniu. Zaczęło się od plamienia. Teraz cały czas chodzę do ubikacji i sprawdzam czy wszystko w porządku...
Mam to samo... tylk czuje cos mokrego to lece do toalety z atakiem serca. Ja urodzilam w 15 tygodniu...
Staram sie o tym nie mysleć wiec nie wracajmy do tego. Nie dajmy sie zwariować, pozytywne myslenie to podstawa.
@Truskaweczka2017 juz nudnosci? :( ja w poprzedniej ciazy kazalam chlopakowi codziennie lodowke myc w srodku... na sama mysl o lodowce bralo mnie na wymioty.
herbatka z imbirem pomaga, kisiel, chrupki, herbatniki, ogolnie dieta lekkostrawna, ja piłam kaszki bebiko dla dzieci...

Witamy za necia gratulacje :):)
Angelika kazdy sie stresuje i czasem niezdrowo je ale zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze:):)
Ja mam wizyte w nast tyg tj 4t3dz pewnie tez tylko kropke zobacze :)

Aluska kochana oczywiscie:):) przeciez nic samo tam nie weszlo hihi :):)
Pewnie ze sie lekarz zgodzi :)
Przeciez to wasze dziecko!
Ja przy malym mialam ok 8 tyg malej tez cos tak

@za_necia1 w jakim sensie już? z synkiem nudności zaczęły mi się dość późno bo dopiero pod koniec 1 trymestru a w drugiej ciąży tak jak teraz 6/7 tydzień :p i bardzo mi przykro z powodu straty. Ja w sierpniu straciłam córeczkę w 18tc :(

@za_necia1 Witaj u nas, widzę, że dużo nas aniołkowych mam ja straciłam 3 ciąże, ale po tym wyszło słońce i mam synka z 4 ciąży, teraz mam bobo i już biję serduszko, mam nadzieję ,że się utrzyma, bo już go kocham całym sercem

Dołączam i ja :)
Mam na imię Justyna mam jednego synka 7 lat o ciąży dowiedziałam się wczoraj u mnie to raczej troszkę pogmatwane mianowicie ostatnia miesiączka 02.10 testy negatywne, 15.11 wizyta u gin na usg ciąży nie stwierdził więc na wywołanie okresu i uregulowanie przepisał mi tabletki anty :) grzecznie zjadłam całą paczuszkę czekając w końcu na okres no i nie ma :oA więc wczoraj zakupiłam test ciążowy no i od razu 2 krechy, a że ja w gorącej wodzie kąpana umówiłam się na wizytę prywatną i na usg widoczny pęcherzyk lekarz określił na 3-4 tydzień ale dokładnie będzie mógł stwierdzić na usg za 8 tygodni :)

@Truskaweczka2017 mam nadzieje ze teraz grzecznie razem spią nasze Aniołeczki...
wydaje mi sie ze szybko ale kazdy jest inny(u mnie 6 tyg i 1 dzien wypada za dwa dni a czuje sie dobrze,stad ta ocena:p) zycze wytrwalosci, sporbuj z tym imbirem:)
@Adeline89 trzymam mocno za Was kciuki!!
@dzasta.o zjadlas tabletki any bedac w ciazy? to musisz miec niezłą burze hormonow:p
kiedy bylas u gin? dzis? skoro mialas ost @ 2.10 to jak mozliwe 3-4 tyg?
nie wiem moze czegos nie zrozumialam...

reklama
Do góry