reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Niespodzianka trzymaj się będzie dobrze ! Jestem z Tobą, trzymam kciuki!

Ja natomiast zaczynam się martwić czy mój dzidziuś będzie zdrowy skoro na tak ważnym etapie nie jem super zdrowo, cały czas mam stres w pracy..
Nie wymiotuje, w sumie nawet nie mam dużych mdlosci..
Jakiś taki dół mnie złapał..
inne mamy to na pewno dbaly o siebie super.. a ja nie lubiłam nigdy warzyw i mnie moja dieta była uboga...
Teraz staram się jesc zdrowo ale nie mam czasu na przygotowanie porządnych posiłków. .. eh.. A jeśli od tego coś stanie się Fasolkowi.. :(

reklama
Hej, dołaczam do forum. termin 8 sierpnia wg kalkulatora ;)
Dzis 5 tydz i 6 dzien, wczoraj byłam na usg, za 2 tyg kolejna wizyta.
Jak sie czujecie? :)

Ja termin na 9 sierpnia :p
na razie przygnębienie mnie wzięło. ..
Ale ogólnie jestem wiecznie głodna, pobolewania macicy, bolące piersi... czasami nudności zero wymiotów...
A jak u ciebie?

Ja termin na 9 sierpnia :p
na razie przygnębienie mnie wzięło. ..
Ale ogólnie jestem wiecznie głodna, pobolewania macicy, bolące piersi... czasami nudności zero wymiotów...
A jak u ciebie?
Twoja pierwsza ciąża?
co sie dzieje? widzę ze twoj wpis jakis smutny...
ja spac jesc spac jesc i tak w kolko... ogorki z czekolada najlepiej :D
macice tez czuję.
nie jest źle mysle ze za tydzien lub dwa się zacznie, juz to przerabiałam :p

Witaj i gratulacje. :) byłaś na usg... powiedz było już serduszko czy jeszcze nie? Ja obecnie jestem 4T4d. Wizytę u ginekologa mam 16 grudnia. Wtedy będzie 5T5d i tak się zastanawiam czy zobaczę już serduszko... w poprzedniej ciąży nie było mi to dane :(

Witaj i gratulacje. :) byłaś na usg... powiedz było już serduszko czy jeszcze nie? Ja obecnie jestem 4T4d. Wizytę u ginekologa mam 16 grudnia. Wtedy będzie 5T5d i tak się zastanawiam czy zobaczę już serduszko... w poprzedniej ciąży nie było mi to dane :(
Lekarka powiedziala ze za wczesnie na serduszko, byl piekny wielki pecherzyk i mala tyci kropka u gory. Za 2 tyg mam kolejne badanie.
Ja poprzedniej ciazy tez nie donosiłam....

Lekarka powiedziala ze za wczesnie na serduszko, byl piekny wielki pecherzyk i mala tyci kropka u gory. Za 2 tyg mam kolejne badanie.
Ja poprzedniej ciazy tez nie donosiłam....
Współczuję... ja poronilam w 6 tygodniu. Zaczęło się od plamienia. Teraz cały czas chodzę do ubikacji i sprawdzam czy wszystko w porządku...

@za_necia1 witamy :) mnie męczą nudności i mega senność. Poza tym nic mi nie smakuje a jak otworzę lodówkę to mam odruch wymiotny :/ no i często latam do łazienki.
@Angelika:) z Twoim maluszkiem wszystko będzie dobrze :) nie stresuj się niepotrzebnie tym. A brak nudności i wymiotów wcale nie oznacza nic złego więc główka do góry :)

A ja dziś sama ubralam choinkę i padam z nóg...
34bw3e3klzo38bw9.png

reklama
Witamy :) moja 5 ciąża, 2 poronione i 2 donoszone
Objawy hmm wczesniej sennos ale mysle ze to od przeziebienia, cięższe i nabrzmiale piersi i bol sutkow.
Dwa razy mnie zemdlilo zanim jeszcze sie dowiedzialam i to by było tyle. Zachcianek brak ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry