Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To Wasza decyzja kochana i gonekolog nie ma nic do tego.A powiedzcie mi jeszcze prosze na ktory termin mam patrzec ten z @7tc2d czy ten z USG 6tc0d?
I co mysliscie o tym ze jutro moj P tez chce isc ze mna do ginekologa i ja tez chce by byl? Zebysmy razem zobaczyli serduszko ginekolog sie na to zgodzi?
Paula nika powodzenia 3mam kciuki za piekne 2 kreseczki
Co do tranu jak uwazasz kurcze jesli tak lekarze zalecili to napewno wiedza co robia
Ja we wtorek 4 tyd i 3 dni wczsnie ale bede spokojniejsza
Kochana, daj znać co u Ciebie. Całym sercem jestem z Tobą i mam nadzieję że to tylko zwykłe plamienie i będzie wszystko w porządku. Odezwij się bo martwimy się wszystkie...Witajcie.Niestety u mnie kiepsko,zaczęłam krwawić.Jadę do lekarza.Bardzo się boję,tego co najgorsze.Potem się odezwę jak będę w stanie . Trzymajcie się .
Popieram! Jestesmy z Toba i bardzo się martwimyKochana, daj znać co u Ciebie. Całym sercem jestem z Tobą i mam nadzieję że to tylko zwykłe plamienie i będzie wszystko w porządku. Odezwij się bo martwimy się wszystkie...