reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@Nusia123 w ogole o co chodzi z ta watrobka ja ogólnie jadalam w ciązy bo mialam problemy z hemoglobina
Tylkaa pytala mnie w ciazy z synem czy sie zdrowo odzywiam ja ze tak ostatnio watrobka a ona ze musze sobie poczytac o duecie w ciazy bo watrobka ma ogromne ilosci wit A to jest za duzo dla plodu mialam nie jesc watrobki i nie pic tranu no i oczywiscie uwazac na pasztety a ja zapomnialam wcziraj kolacyjka z pasztecikiem:)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poszłam po syna a Wyscie sie juz taaaaaak rozpisały no ladnie...
Masz racje @Nusia123 witamina A w ciąży jest nie wskazana o tym nie pomyślałam...
Ja zachcianek też nie mam ;) jedynie piersi pelniejsze i sutki bolace jak diabli przy dotyku

Zapraszam kazda na ogorkowa a co hi hi co ja Cieżarowką będę bronila <3

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Kleo ja czytalam ze absolutnie nie wolno tranu w ciazy sprawdzilam kochana w moich ksiazkach o ciazy i pisze ze zadnego tranu nawet ryb w ktorych jest tran bo moze uszkadzac chyba uklad nerwowy prosze zapytaj moze swojego lekarzza zeby nie zaszkodzic malenstwu :)

Mi wlasnie lekarz kazał brać, ba nawet u dwóch ginekologów byłam i mi zalecili tran i to samo dietetyczka. Tam jest zawart kas DHA, taki jak w rybach a ryby przecież sa wskazane w ciąży..
I weź tu bądź człowieku mądry jak każdy mówi cos innego:(
Ale dzieki za ostrzeżenie Nusia :*

A powiedzcie mi jeszcze prosze na ktory termin mam patrzec ten z @7tc2d czy ten z USG 6tc0d?
I co mysliscie o tym ze jutro moj P tez chce isc ze mna do ginekologa i ja tez chce by byl? Zebysmy razem zobaczyli serduszko :) ginekolog sie na to zgodzi? :)

@Adeline89 no bo wedlug okresu ktory mialam 19.10 to wychodzi ze jestem w 7tc2d a jak bylam u ginekologa 25.11 to powiedzial ze termin mam na 3.08 i po wielkosci pecherzyka wtedy powiedzial ze jestem w 4tc0d. Wy liczy ie termin tylko od @? Np Ty masz 6tc3d liczone od @ ?
Nie moj P nie bedsie czul skrepowania to na pewno tylko bardziej zastanawiam sie czy gin pozwoli mu wejsc :)

reklama
Witajcie ponownie dziewczyny tak jak mówiłam - czekam i czekam. Wczoraj powinnam dostać @, a tu nic... Nawet się nie zapowiada, bo zawsze boli mnie konkretnie brzuch, a teraz lekko pobolewa od kilku dni, ale trochę inaczej. Zrobiłam dzisiaj test, ale nic nie wyszło... Więc dalej jestem wielką niewiadomą...

Do góry