reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Jeju nie strasz! [emoji44][emoji44] Dobrze ze ja wzielam tylko 2 tabletki

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biore tylko kwas foliowy aha 2 tabketki to napewno nie zaszkodza ja mam 2 ksiazki z empika i dzis zerkalam n diete w ciazy moze zaoytaj nawet rodzinnego lepiej uwazac
Napewno nie zaszkodzily te 2 tabletki nie martw sie kochana :):) lepiej wiedziec
Ja jak bylam z synkiem w ciazy 6 tydz najadlam sie watrobki a moja gin jak zagadalam ze chyba zwariowalam zadnej watrobki bylam przerazona a chlop zdrowy jak rydz :):)

reklama
@Adeline89 o kurcze to moze i ja bede miala chociaz te C :-D
A co myslicie o moim braku zachcianek mdlosci itd? Bo zaczynam sie martwic coraz bardziej.... wiem ze nie kazda kobieta ma no ale u Was widze zachcianki co chwile :-p

Witajcie. Jestem "nowa" :). Dwa dni po teście, do lekarza idę dopiero 28 grudnia, takie terminy do mojej lekarki.
Aluska22 w pierwszej ciąży też nie miałam mdłości na początku. Przyszły dopiero jakoś ok. ósmego tygodnia, a zachcianki dużo później.

@Aluska22 myślę, że nie masz się czym martwić. Każda ciąża jest inna i każda kobieta przechodzi ją inaczej. Może jesteś jedną z tych szczęściar, które przechodzą ciążę bezobjawowo :D
@Tyllkaaa z tą wątróbką to chyba chodzi o jakieś duże ilości. Zjedzona raz na jakiś czas raczej nie zaszkodzi. A na złe wyniki krwi polecam napar z pokrzywy, działa cuda ;)

@Aluska22 każda ciąża inna, ja tam przy synie też nie miałam żadnych objawów :p

@Elize Witaj ,może nawet lepiej ,że 28 grudnia, bo teraz by nic nie było widać, jak u mnie tylko czarną plamkę , a po 2 tyg zobaczyłam dopiero serduszko ;), bierz aby kwas foliowy

reklama
Biorę, już wcześniej brałam. Z wyliczeń termin mi wychodzi 15 sierpnia. W pierwsze ciąży za szybko poszłam i nic nie było właśnie widać. Teraz poczekam.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Do góry