reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Truskaweczka ja pamiętam bardzo dobrze ten ból.I jakoś za bardzo nie chcę mi się tego przeżywać jeszcze raz ale co muszę dać radę.
Emikaa moja właśnie Emi miała vacuum jej główka totalnie się zaaklinowała.Za drugim razem bałam się tego ale było ok.Na w skurczu partym wyparłam Wiki.Mam nadzieję że za 3 razem też tak będzie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Natalkuś może razem urodzimy we wrześniu.Ja mam termin 20 sierpnia a obydwie córki urodzone 2 tyodnie po terminie.
Ja muszę czekać na poznanie płci do 20 tc chyba że pokuszę się wcześniej o prywatne usg.

Witam się w sobotę.
U mnie dziś na wariata.
Po południu jedziemy na urodZiny do bratanicy męża, potem na 19 idziemy na imprezę karnawałową.Do tego od wczoraj Kaja mi goraczkuje, wirusowe przeziębienie - byłam u lekarza. Leży bidulka.Więc za długo nie posiedzimy.Boli mnie głowa.

Kobietki z tym określeniem płci tak wcześnie to jakoś ja jestem ostrozna.
Miłego weekendu życzę.

25_pixels u nas nie ma opcji nursery w szpitalu.Położne też za bardzo nie pomagają Ci przy dziecku.Jak jesteś po cc to druga osoba może byćz Tobą cały czas.Dlatego tak jak Dzag82 pisała najgorzej to jest w szpitalu...w domu masz większy luzik no i inne maluchy nie budzą Twego dziecka.U nas ekspresowo wypisują do domu i to jest najlepsze w tym wszystkim.
Mahoniowa absolutnie nie...może zdolność rozwierania szyjki macicy może się zgadzać.Niektórym to idzie szybko a innym zabiera aż kilka dni ale sam poród zależy od ułożenia dziecka,od tego jak Ty będziesz przeć,czy dziecku się nie zaklinuje itp.

Po cesarce u mnie musisz odsiedzieć minimalnie trzy doby. Ja cztery bo wciąż zwracałam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I kurde wkurzyłam się. Wczoraj robiłam badania z krwi i do wieczora miały być wyniki i kurde co ? Nie przysłali. W pon wizyta na 14:30 jak będę musiała przesuwać wizytę to już tam więcej badań nie zrobię.

Słyszałyście ,że ma być mega gorące lato 40 C , chyba padniemy jak kawki :p

Mamy basen, więc się aż tak nie przejmuję [emoji12] nawet jak będę wyglądać jak wieloryb to mnie woda uniesie [emoji23][emoji23][emoji23]
Jesdnym z najlepszych wynalazków ludzkości [emoji12] jest tez klimatyzacja. Rachunki za prąd bywają większe, ale człowiek się w papierowym domu nie ugotuje [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry