Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Mi za to *spam* pomogl, tylko ze ja bralam i tabletki i syrop na samym początku ciąży. Teraz mi przeszkadza smak tych tabletek, na szczęście poki co nie mam potrzeby ich brac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mojej szwagierki syn też ma, jest już w wieku 17 lat , a u was duży stopień autyzmu? Moja szwagierka sądzi,że to od szczepionki ,a ty jakie masz zdanie?luska1979 mój 4 letni syn też ma autyzm. A Twoja Emi w jakim wieku?
Moja szwagierka też jezdzila wszędzie niestety jej syn ma bardziej zaawansowany nie komunikuje się, mówi ,ale słowa usłyszane z tv, jeśli oni coś powiedzą to zrobi,ale sam nie. Wiadomo takie rzeczy jak załatwianie potrzeb fizjologicznych to tak, ale nie może z nim dialogi po prowadzić ,jest agresywny muszą dawać mu leki od niedawna zaczęli,bo nie raz szagierke z pięści walnął czy ugryzł,a ma 80kg i siłę, bo wcina mega dużo. Szkoda chłopaka,podziwiam ich ,bo nie mają łatwo. Niestety szwagierka nie zdecydowała się na drugie bała się powtórki.Adeline89 - Nie mam pojęcia od czego się przyplątał cały ten autyzm. Na chwilę obecną nie ma możliwości jednoznacznie stwierdzić jaka jest tego przyczyna. Póki co lepiej się skupić na poprawie rozwoju i funkcjonowania dziecka. Na szczęście Jasiek jest wysokofunkcjonujący.
Aga - doczekasz się w końcu powodzenia na wizycie &&&