Hehe wczoraj po wielkosci wychodzilo 13+2 a wedlug okresu 13 wiec o 2 dni starsze jestAluska ale duzy dziec
Kotomis nie jedz bananow na pusty zoladek. Sa ciezkostawne. Tez je wiecznie zwracalam.
reklama
@ikulka ja też przed ciążą brałam kwas jak mi się przypomniało,ale co dwa dni zawsze się zdarzyło. Nie raz codziennie.
Z synem zaczęłam brać od 4tyg bo nie wiedziałam, że można wcześniej.
@beata1313
Ja też kupiłam leginsy ciążowe z zapietka ocieplane za 20zl są genialne,zobaczymy jak po praniu. Jedne cienkie też ciążowe za 15zl ale te tańsze nie są tak dobre jak te za 20zl. A jeśli chodzi o jeansy ciążowe odpadaj,ja mam szerokie biodra ciezko mi dopasować i nie wygodnie.
@Aluska22 to super. Ja też nie robię testu papa ,bo mówił,że jest w porządku. Z synem też nie robiłam.
@kotomiś też widziałam te dziewczynki, masakra te matki chyba jakieś zakompleksione,że z dzieci robią takie. Nie chcę się źle wyrażać,ale robia im wodę z mózgu pokazują ,że najważniejsza uroda i trzeba dla mnie jej wszystko robić,a później wyrosną takie małe dziw..!!!
Ja wcale nie robiłam testy na HIV itp
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
@beata1313
Ja też kupiłam leginsy ciążowe z zapietka ocieplane za 20zl są genialne,zobaczymy jak po praniu. Jedne cienkie też ciążowe za 15zl ale te tańsze nie są tak dobre jak te za 20zl. A jeśli chodzi o jeansy ciążowe odpadaj,ja mam szerokie biodra ciezko mi dopasować i nie wygodnie.
@Aluska22 to super. Ja też nie robię testu papa ,bo mówił,że jest w porządku. Z synem też nie robiłam.
@kotomiś też widziałam te dziewczynki, masakra te matki chyba jakieś zakompleksione,że z dzieci robią takie. Nie chcę się źle wyrażać,ale robia im wodę z mózgu pokazują ,że najważniejsza uroda i trzeba dla mnie jej wszystko robić,a później wyrosną takie małe dziw..!!!
Gdzie kupilas takie tanie leginsy ocieplane? Ja sie boje przez neta ze material bedzie nie taki... a w sklepie 96zl :/@ikulka ja też przed ciążą brałam kwas jak mi się przypomniało,ale co dwa dni zawsze się zdarzyło. Nie raz codziennie.
@beata1313
Tu masz stronkę tylko nie wiem jak będzie po praniu z nimi. A jak ważysz około 77jak ja to od razu weź największy rozmiar ten co wysyłam,bo jest w sam raz a później dużo się rozciąga. I chociaż nie prześwituje. Fajnie się do kozaków wciągaGdzie kupilas takie tanie leginsy ocieplane? Ja sie boje przez neta ze material bedzie nie taki... a w sklepie 96zl :/
Link do: OCIELPLANE legginsy CIĄŻOWE ZAPIĘTKA spodnie 3XL
Ja mam 63kg zaraz popatrze na rozmiary i moze cos zamowie bo cena swietnaTu masz stronkę tylko nie wiem jak będzie po praniu z nimi. A jak ważysz około 77jak ja to od razu weź największy rozmiar ten co wysyłam,bo jest w sam raz a później dużo się rozciąga. I chociaż nie prześwituje. Fajnie się do kozaków wciąga
Link do: OCIELPLANE legginsy CIĄŻOWE ZAPIĘTKA spodnie 3XL
Pomierz się i wez mierz nie patrząc na rozciąganie ja bym na twoim miejscu wzięła 2XL bo ja mam 77 ale jestem ubita ,zawsze się przydają na dluzejJa mam 63kg zaraz popatrze na rozmiary i moze cos zamowie bo cena swietna
luska1979
Fanka BB :)
Adeline ja się tak czuję prawie codziennie.
U mnie dziś krupnik.W tygodniu gotuje tylko dla siebie bo dziewczyny jedzą w szkole i przedszkolu a mąż do domu na kolacje wraca.
Ja nadal biorę kąpiel w wannie tylko w wodzie letniej nie bardzo gorącej.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dziś krupnik.W tygodniu gotuje tylko dla siebie bo dziewczyny jedzą w szkole i przedszkolu a mąż do domu na kolacje wraca.
Ja nadal biorę kąpiel w wannie tylko w wodzie letniej nie bardzo gorącej.
luska1979
Ikulka ja też się wczoraj fatalnie czułam.14 tc to nie za późno na badania prenatalne?
Też jesteście takie uczuciowe,ja jak oglądam maje sablewska jak robi przemiany kobiet i placze [emoji3] ogólnie zawsze mnie wzruszal płacz itp,ale bardziej łezka mi się krecila
reklama
patik80
Wiiktoriiaa ja dzwoniłam w zeszłym tygodniu. Kobietka w recepcji pytała o dzień ostatniej miesiączki i wyznaczyła termin. Z tego co liczyłam będzie to 11 tc 4 dni. Tyle ze ja nie znając lekarzy nie umawiałam się do konkretnego. Pewnie jak bym podała nazwisko to z terminami byłby mniejszy wybór. Ze względu na wiek 35+ mam badania bezpłatne.
Aftk &&&& za wizytę
Kurektyna dużo zdrówka, niech szybko Cię choróbsko opuści!
marii19 specjalnie dzwoniłam tam do centrum zapytać kto będzie robił te badania- dr Baś-Budecka. Mieszkam w małym miasteczku w powiecie wieruszowskim. Do Łodzi mam kawałek bo ok. 130 km.
Widzę ze temat ubrań ciążowych na topie. Ostatnio w ciuchach dorwałam jeansy ciążowe za całe 2 złote. Ale na razie czekają. Póki co mieszczę się w swoje "zwykłe" ciuszki.
Aftk &&&& za wizytę
Kurektyna dużo zdrówka, niech szybko Cię choróbsko opuści!
marii19 specjalnie dzwoniłam tam do centrum zapytać kto będzie robił te badania- dr Baś-Budecka. Mieszkam w małym miasteczku w powiecie wieruszowskim. Do Łodzi mam kawałek bo ok. 130 km.
Widzę ze temat ubrań ciążowych na topie. Ostatnio w ciuchach dorwałam jeansy ciążowe za całe 2 złote. Ale na razie czekają. Póki co mieszczę się w swoje "zwykłe" ciuszki.