reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
TSH 3,236 skąd to się u mnie wzięło? Normalnie aż zawarłam a wizytę mam dopiero za tydzień. Myślicie że mogę poczekać do wizyty czy grać do lekarza?

@tomag* Ja startowałam z wynikiem 3,22 ale mam Hashimoto, które dopiero zaczynałam leczyć. Brałam euthyrox 25 selen i cynk. Ciąży nie przywidywałam. Gdy tylko dowiedziałam się, że jakimś cudem zaskoczyło od razu poszłam do ginekologa endokrynologa, który podwoił dawkę. A dziś robiłam badanie na tsh i zobaczymy co dalej. Nastepna wizyta u endokrynologa 27...

Adeline znam kobiety które mają mdłości i wymioty całą ciążę.Mam nadzieję że tak nie będzie u mnie.Bo u mnie 11 tc a nadal mnie mdli i w głowie się kręci.

@luska1979 nie strasz mnie. Ja mam tak dość mdłości i klęczenia nad panem ceramicznym, że wczoraj pół dnia przewyłam, że mam już dość i nie chcę tego. Miałam mega załamanie nad kibelkiem. Dziś z rana ledwo poleciałam na badania na głodniaka. wracając skubałam banana i też trafił do kibelka zaraz po wejściu do domu. Boję się jeść i pić bo i tak zawsze oddam...

Niezawodna strona z filmami i serialami :D
alltube.tv. Polecicie jakiś jeszcze?

Zapchany alltub jest maksymalnie reklamami. Non stop wyskakują i nawet adblock za bardzo nie pomaga.
Ja np znalazłam swój idealny zapychacz czasu w serialu On the wings of love :)
Co prawda filipiński, ale ja lubię inne klimaty niż USA czy UK. Jest po angielsku, więc idealny do rozumienia ze słuchu, a filipińczycy mówią ładną czystą szkolną angielszczyzną. Akcja dzieje się w San Francisco i w Manili. Co ważniejsze odcinki ok 30 min więc jest czas między nimi na inne rzeczy :D

Koleżanka też pokazała mi program ostatnio na TLC Toddlers and Tiaras o małych pięknościach. Boże, że też takie matki istnieją naprawdę i tak krzywdzą dzieci... A durni amerykanie czerpią z tego radochę.

@emikaa Świetnie, że wszystko ok.

Wy też tak długo musiałyście czekać na wyniki Hiv i kiły? Dziś jak robiłam badania położna mówiła, że czeka się około 15 dni...

reklama
Do góry