reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@klusek tak masz na to 14 dni. Ja pisałam sama, wzór znalazłam na necie i później wraz z aktem urodzenia synka zaniosłam do pracodawcy. Od razu złożyłam o roczny i miałam spokój. I jest tak, że jak od razu składasz o roczny to będziesz dostawała 80% pensji. Pewnie nadal tak jest. I właśnie dzięki temu, że wzięłam od razu na rok to nie musiałam zanosić świadectwa. Złożyłam podanie i później przez rok miałam spokój, nic więcej nie musiałam robić :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki Truskaweczka :-D. Tak tez myslalam. Popytam jeszcze u mnie w pracy ale te kadrowe wielkie damy na nic czasu nie maja.

Jeju przeczytałam swoj post z wczoraj jak z gorączką pisałam - matko jakie ja literówki zrobiłam, wybaczcie mi. Ja byłam wczoraj wieczorem na Ip z młoda i ze sobą, mloda ma wirusówe i jej przechodzi i jest czysto a ja dostałam antybiotyk bo za bardzo mi temo skakała i dodatkowo bol głowy ze nie mogę patrzeć.... Ciekawie

No i z wczorajszej wizyty dowiedziałam sie ze bede miala jeszcze raz Tokso robione bo IgM mi wyszło ze mam to a IgG ze niemam i jak za 3 tyg wyjdzie to leki.

Miała ktoras z Was Tokso pozno wykryte i leczone? Bo chyba 11 tydzien na wykrycie to tak późno a jeszcze czekac na skierowanie do 31.01 i zanim zrobie a moj lekarz tylko we wtorki jest wiec na ewentualny antybiotyk kolejny tydzien czekania. Czy ja panikuje i dzieciatku nic nie grozi.
Tylkaaa, i mnie już 13tc a wyników z toxo jeszcze nie mam, boję się bo mam min dwa koty i czasami nie myję owoców..

reklama
@Mahoniowa ostro. Nawet nie wiedziałam, że coś takiego stosowali.
@--Aga-- ale zazdroszczę tego snu. Ja to chciałabym chociaż do 8 pospać a tu nie da rady bo synek budzi się o 6.30 :(
@JustynaWM ja wychowywałam się na wsi, zawsze mieliśmy koty, które biegały po podwórku. Często jadałam nie myte owoce a toxo nigdy nie miałam

Do góry