Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Emika to prawda, mi też szkoda maluchów, ale niektóre dzieciaki też potrafią wykorzystac, mój brat był uczulony na mleko i któregoś razu jak nie chciał jeść kotleta mielonego to powiedział Paniom że on jest uczulony i mama nie pozwala mu jeść tego.. panie zbaraniały i chlopakowi darowały bo bały się ryzykować, potem zapytały mamy i nawt nie iecie jakie było jej zaskoczenie[emoji16]
Po 3 tyg dopiero mozna zrobic żeby byl miarodajny.@Tyllkaaa nie chcę Cie straszyć niepotrzebnie, ale ja bym nie czekała tylko zrobiła to toxo prywatnie żeby na wizytę już mieć wyniki. Mam w rodzinie przypadek toxo przechorowanej w ciąży i niestety nie skończyło się to najlepiej...