reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@kurektyna dobry plan ! :) i oczywiście urodzimy rachu ciachu, coby za długo nie zajmować innym sal :):) ja mam termin 20/08.
Kiedyś jedna położna powiedziała mi żeby patrzeć na termin wg USG tego w 12-14 tyg. Ze większość która przyjeżdża to właśnie z tym terminem.
I kurde pamietam jak sie śmiałam, co to za teoria bo wg Usg wychodziło mi na 6, a z OM 11 maj. Minął wieczór 6 stego, nic, zero jakichkolwiek objawow porodu, a tu pyk pyk o 3 w nocy wody poszły:) wiec w sumie sie sprawdziło prawie:)

Booosze dobrze ze to srajtowanie to bardziej powszechne :):)
Ale kurde to człowieka hamuje z parciem, moze dlatego tak długo miałam parte bo automatycznie, psychicznie bałam sie przec, ze kupa pójdzie jeszcze,a nie dziecko :):):):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas alergii nie było, ale zawsze szkoda mi strasznie tych dzieciaczków, jak sa np jakieś urodziny itp. I wiadomo jak to dzieci do słodyczy ciągnie ich zawsze, a alergicy tego nie, tego nie, i te błagające oczka :( mamo a mogę to? Ale podziwiam jak te dzieci sa mądre od samego początku, i same pytają tez a czy w tym jest czekolada bo ja nie mogę itp

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emika to prawda, mi też szkoda maluchów, ale niektóre dzieciaki też potrafią wykorzystac, mój brat był uczulony na mleko i któregoś razu jak nie chciał jeść kotleta mielonego to powiedział Paniom że on jest uczulony i mama nie pozwala mu jeść tego.. panie zbaraniały i chlopakowi darowały bo bały się ryzykować, potem zapytały mamy i nawt nie iecie jakie było jej zaskoczenie[emoji16]

Hej, ja po badaniach. Szybko i sprawnie poszło.
Moja miała robiony ten panel w wieku 2 lat z innych powodów. Szukaliśmy przyczyn częstych infekcji, ale wyszło wtedy że jest uczulona na psa, na kurz z rżyska, pokarmowych prawie wcale nie było. Musze powtórzyć bo na sierść psa i slinę jest ewidentnie reakcja. Z jajkiem też ciężko było, ale takich drastycznych reakcji jak u was to nie.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. My na szczescie zdrowi. Zero alergii.

Co do lewatywy. 10 lat temu mi ja zrobili. Strzykawka Pani wlala. Za pol godz kibelek i po sprawie. Przynajmniej o tym nie musialam myslec. ;)

Mi na nfz kazala przyjsc na pomiary za 10 dni. Ale ze jade prywatnie to mam ja gdzies

Dzień dobry kobietki☺.
Ale dużo napisalyscie. Przeczytałam ale personalnie nie odpowiem.
Gratuluję wizyt. A za dzisiejsze trzymam mocne kciuki✊.
Ja jutro. A pojutrze prenatalne. Też mam cykora.

Miłego dnia życzę.
Czytam. Jestem w miarę na bieżąco. ..ale wybaczcie weny brak.

reklama
U nas na szczęście młodsza nie ma alergii.Emi w sumie o czasu pozwalam zjeść czekoladę.Najgorzej i tak ma tych wyrobach czekoladopodobnych.Po dobrej czekoladzie nie obsypuje się.
Ja mam przeczucie że na początku września urodzę no ale zobaczymy.Z Wami zostaje.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry