reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@myycha ooo popatrz a ja za Gliwicami mieszkam czyli z drugiej strony aglomeracji :)

@zanecia nie przejmuj się głupimi ludźmi bo nie warto!

@Adeline zdrówka, ja też mam taki śluz żółtawy, jak nie pachnie brzydko to infekcji nie ma.

Łeb mnie nawala dzisiaj że hej :(

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A zelazna jie kest pywatna teraz? Ja chce na Inflanckiej. Sama sie tam też rodziłam ;)

Nie, żelazna państwowa. Teraz noworodkowy jest na inflanckiej chyba po remoncie, w sensie poporodowy nie wiem jak sie nazywa ten oddział :) sale 2 osobowe z łazienka sie trafiają :) bo ja to leżałam w obskurnej, dusznej salce w 4:) w tym z jedna panią z Wietnamu albo Chin która Wogole olewała swoje wyjące dziecko:) a co, ona odpoczywała :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Warszawa i w sumie na Zelazna mam najbliżej. Gdybym byla u rodziców to spacerkiem 5 min. A tak z domu i tam i na inflancka samochodem z 7-10 max z parkowaniem ;).

Ja nie :) ale piękne miasto :) byłam kilka razy i mogę powiedzieć Ze Wroclove [emoji173]️[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja studiowałam i obiecałam sobie że kiedyś wrócę. No i jestem od roku:)

A tak z innej beczki zauważyłam ostatnio że jem dziwne rzeczy, ale piszę o tym bo ten organizm to jednak mądry. Z jakiś tydzień dwa temu zajadałam się buraczkami w słoiku od mamy. Ale normalnie tak jadłam że przysłowiowe uszy mi się trzesły. I co okazało się że mam żelazo minimalnie obniżone. Teraz mam manie na mozarelle. Poprostu zachwyt. Z pomidorami i bazylią - czytam że mozarella najwięcej wapnia w serach. Że nie wspomnę że piję kakao na śniadanie jak dziecko w pierwszej klasie i ciągnie mnie jak do kawy, Którą uwielbiałam a teraz mnie całkiem odrzuciło. Jestem zachwycona że to wszystko takie mądre. Co potrzebne to samo wskaże organizm :-)

reklama
Do góry