reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@myycha ooo popatrz a ja za Gliwicami mieszkam czyli z drugiej strony aglomeracji :)

@zanecia nie przejmuj się głupimi ludźmi bo nie warto!

@Adeline zdrówka, ja też mam taki śluz żółtawy, jak nie pachnie brzydko to infekcji nie ma.

Łeb mnie nawala dzisiaj że hej :(

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A zelazna jie kest pywatna teraz? Ja chce na Inflanckiej. Sama sie tam też rodziłam ;)

Nie, żelazna państwowa. Teraz noworodkowy jest na inflanckiej chyba po remoncie, w sensie poporodowy nie wiem jak sie nazywa ten oddział :) sale 2 osobowe z łazienka sie trafiają :) bo ja to leżałam w obskurnej, dusznej salce w 4:) w tym z jedna panią z Wietnamu albo Chin która Wogole olewała swoje wyjące dziecko:) a co, ona odpoczywała :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Warszawa i w sumie na Zelazna mam najbliżej. Gdybym byla u rodziców to spacerkiem 5 min. A tak z domu i tam i na inflancka samochodem z 7-10 max z parkowaniem ;).

Ja nie :) ale piękne miasto :) byłam kilka razy i mogę powiedzieć Ze Wroclove [emoji173]️[emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja studiowałam i obiecałam sobie że kiedyś wrócę. No i jestem od roku:)

A tak z innej beczki zauważyłam ostatnio że jem dziwne rzeczy, ale piszę o tym bo ten organizm to jednak mądry. Z jakiś tydzień dwa temu zajadałam się buraczkami w słoiku od mamy. Ale normalnie tak jadłam że przysłowiowe uszy mi się trzesły. I co okazało się że mam żelazo minimalnie obniżone. Teraz mam manie na mozarelle. Poprostu zachwyt. Z pomidorami i bazylią - czytam że mozarella najwięcej wapnia w serach. Że nie wspomnę że piję kakao na śniadanie jak dziecko w pierwszej klasie i ciągnie mnie jak do kawy, Którą uwielbiałam a teraz mnie całkiem odrzuciło. Jestem zachwycona że to wszystko takie mądre. Co potrzebne to samo wskaże organizm :-)

reklama
Do góry