Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ona u mnie nie paliła, ona tak śmierdzi , bo ciągle jara u siebie w domu i już cała jest przesiąknieta tym dymem tak jak jej dom, jak ja tam pójdę na chwilke to cała śmierdzęJa nikomu nie pozwalam palic u siebie. Takze wychodza na balkon albo nie pala wcale. Nie ma zmiluj. Nigdy nie palilam i dobija mnie zapach fajek
mi się wydaję, że jak dobrze pasy się zepnie na ścisk to nic się nie stanie, ale fajne są takie pasy jak oni mają, a większość fotelików tylko ma na rączki a na klatce nie ma pasa inaczej też jest jak małe dziecko tyłek do kierunki jazdy jedzie to jest bezpieczniejsze i tak powinno się mieć fotelikU mnie bedzie dosc nietypowo, po dziadku mojego meza Feliks, Felek, Feli, Feluś. A corka Zosia, Zoś, Zosienka, Zocha te imię trzymam od czasow szkolnych, gdy mialam 13lat i kreowalam swoja przyszlosc
To w fotelikach trzeba ubrania wierzchnie dziecku zdejmowac? Zima?! Jak to jest, wytlumaczcie mi..